-
Problema diacritice
Salutare . Vin si eu cu o problema ...Am un site de stiri ( Wordpress ) si am modulul Auto Taggs instalat...Ma ajuta sa imi adauge cuvinte cheie automat...Ideea este ca am diacritice in text si ce isi alege modulul le pune de genul ..
continu?! donald nou? presa r?zboiul trump
Cum repar asta ? Cum sa ce sa fac sa recunoasca si diacriticele
-
Da-ne un link catre plugin. In principiu ar trebui sa functioneze bine, asta daca nu e foarte vechi. Daca e vechi, ti-as recomanda sa il scoti cat mai repede pentru ca e o bresa de securitate in site-ul tau.
-
Lasand asta deoparte ... site-urile care nu contin diacritice sunt mai bine-vazute de google decat cele cu diacritice ... asta am observat pe site-urile mele si cautand pe google spunand asa ...
-
Din cate am vazut ... din cauza pluginul acesta imi dadea eroare cu baza de date ...ba nu se incarca siteul... Exista ceva testat de voi pentru cuvinte cheie sa le ia singur din text ?
-
Eu ti-as recomanda sa nu folosesti tag-uri. Foarte putina lume stie sa le foloseasca asa cum trebuie. Eu de exemplu imi recunosc limitele. Din ce am inteles, cei de la Yoast stiu sa le foloseasca bine. Dar daca nu te pricepi, mai bine nu. Iar in ceea ce priveste chestiile automate, as sta departe de ele in general.