-
Nu apar pe google
Salut,
Am deschis un site nou pe o nisa destul de restransa (nu este foarte multa concurenta).
Am inscris site-ul pe Google Search Console, am urcat sitemap, insa nu apar pe google? Ce ar trebui sa fac sa apar, macar in primele 10 pagini. Am cateva articole (vreo 4) si sunt originale, imaginile urcate sunt denumite corect. Nu inteleg unde gresesc. Poate ca folosesc doar categorii si deloc tags-uri?
-
Incearca sa faci niste backlink-uri de calitate in prima faza.
Depinde de nisa, dar pe google siguri apari.
site:site-ul.domeniu - Asta iti arata daca site-ul tau este indexat in google.
Bafta
-
Continua sa adaugi continut si link-uri. Daca dupa 8-12 luni, nu apari, incepi sa-ti faci probleme.
Pana atunci, ai un site nou (posibil in sandbox), cu un continut aproape inexistent, link-uri banuiesc ca nu ai.
-
Multumesc pentru sfaturi.
Se pare ca apar ( Screenshot by Lightshot ) dar pana si Google Search Console ma intrece. Cum as putea sa fac astfel incat continutul site-ului sa arate ca structura asemanator cu ( Screenshot by Lightshot ).
De-asemenea, cum as putea pune un META custom pentru homepage (Yoast nu-mi permite asta)?
-
Meta descriere si title pentru home page poti face cu Yoast SEO, din administrarea paginii - cauta Edit Snippet sau Editare Fragment, in functie de limba pe care este instalat Wordpress-ul
-
Mersi, cu partea a doua m-am dumirit singur.