Site de începător, calendar de evenimente si magazin online
Buna seara,
Incep prin a va spune ca sunt începător 100% si imi asum toate criticile, asa ca va invit sa dati cu rosii :)
Am un site facut de mine, cu o tema cumpărată (enfold) si un plugin pentru locații si evenimente (geodirectory) (anterior am avut pe site o solutie customizata care nu mai corespundea direcției in care mergea site ul). Site ul este pe wordpress. Pe pagina de fb am peste 3000 fani castigati organic.
Site ul vrea sa fie un calendar de evenimente pentru copii si locații de vizitat. Nu este monetizat, traficul este extrem de redus. Am instalat seo by yoast. Intentionez să îi lipesc un magazin online (woocommerce) prin care sa vand jocuri si jucarii educative pentru copii prin dropshipping.
Site ul este pe wordpress. Domeniul este Evenimente si activitati pentru copii • Melc Codobelc
Ce m-ar ajuta sa stiu? Daca site ul este atat de varza cum îmi imaginez. Dacă credeti ca ar fi mai bine sa fac magaZinul online pe alt domeniu. Si orice alt sfat sunteți gata sa oferiți. Voi incerca sa imi aloc timp si resurse pentru curătenie :)
Multumesc anticipat.