In pagina produsului au butoane +- pentru cantitate. In cart si checkout nu am cum sa modific. Mersi!
Versiune printabilă
In pagina produsului au butoane +- pentru cantitate. In cart si checkout nu am cum sa modific. Mersi!
Daca voi avea pe acelasi pachet de hosting un alt magazin online (nisa diferita) va zice ceva rau google despre asta? Ma gandesc sa iau un ip dedicat pentru magazinul nou...
Atata vreme cat nu faci interlinking intre ele nu ai stress chiar daca sunt pe acelasi ip. Ar fi insa bine sa il pui pe un ip dedicat. 1 eur lunar nu e o investitie majora.
Nu e mult - si o sa fie si ip dedicat cu ssl.
Instalat un modul de optimizare - OpenCart Lightning (il testez acum). Dupa mici setari am ajuns in pagespeed la scor de 98 pe mobil si 92 pe desktop ceea ce nu am vazut pina acum pe site-ul meu. Daca aveti timp si chef sa intrati sa vedeti daca apar ceva erori la modul de functionare ar fi super ok si raman dator.
O alta intrebare - oare ar ajuta daca as trece tot site-ul pe https sau sa ramana ca pina acum doar pe paginile care implica cont, achizitie, etc?
Mersi.