Salut tuturor,
Am o intrebare la care sper ca imi puteti raspunde. Am cumparat un script bazat pe Drupal pentru un Job Board care imi place foarte mult la grafica si functionalitate, are cam tot ce imi trebuie (nu stiu daca am voie sa postez linkul aici sau numele sitului). Acum, ideea este ca de vre-un an de zile ma tot chinui la el pentru ca anumite module sau functionalitati nu merg cum ar trebui iar in momentul cand le repar se strica altceva, astfel am ajuns la concluzia ca vreau sa renunt la orice fel de platforma si sa-l fac de la zero stand-alone, practic sa il fac identic dar sa renunt la platforma drupal.
Siteul este destul de complex:
Are 3 tipuri de user cu profilurile aferente (Employer, Job Seeker si Featured Employer)
Diverse pachete de anunturi cu diverse preturi
Vreau sa fie multilingual in 3 limbi (engleza, romana si italiana) - momentan este doar in engleza
Shopping cart
Incarcarea de CV-uri si/sau completarea lor pe site
Angajatori sa poate cauta si accesa CV-uri
Search avansat
Taxonomy (cred ca asa se numeste)
Gateway pentru plati
Integrare Social Media (FB, Twitter etc..)
Blog
Formular contact
Newsletter
Probabil si altele care nu imi vin in minte momentan.
Am cautat pe net agentii de dezvoltare web si am trimis cate-va mailuri pentru a cere informatii, momentan am primit doar un raspuns cu un pret vag intre 3000 si 6000 de euro. Dupa parerea voastra care ar fi un pret corect? Ideea este ca ma incadrez in bugetul mentionat dar vreau ca siteul sa fie foarte bine facut si vreau sa platesc pretul corect nu preturi umflate.
Totodata daca imi puteti recomanda dezvoltatori web seriosi care sa ofere si asistenta, mentenanta dupa terminarea proiectului, prefer sa lucrez cu o agentie serioasa chiar daca pretul este mai mare.