-
Este legal sau nu ?
Este legal sa deschizi un site in numele unui om politic, sau ceva de genul ? Ca un exemplu, daca as lua domeniul "klaus-iohannis.ro", ar fi legal, sau s-ar sesiza autoritatile ? Ma gandesc ca nu ar fi, dar poate e :)))
Stiu ca expresia "Ma gandesc ca nu ar fi, dar poate e" e ceva gen "Daca nu luam bataie, poate scoteam un rezultat bun".
-
Nu vad de ce nu ar fi legal. Sunt o gramada de situri despre personalitati, actori, etc. Unele autentice, altele facute de fani.
Atata timp cat specifici ce fel de site este si nu il faci ca sa aduci un prejudiciu de imagine persoanei nu cred ca o sa ai probleme.
-
Nu am de gand sa il fac sa denigrez pe cineva, doar ca avem niste alegeri anul asta, si cred ca s-ar ridica putin.
-
Ca fost lucrator la buletine, 99% sunt sigur ca mai exista acest nume si prenume la cel putin 10 persoane. Deci e perfect legal.
Problematic este cu monetizarea sau cu memorarea numelui :) Sincer nu stiam pana acum cum se scrie corect atat acel nume prenume cat si la dom prim-ministru :)
-
Lasa ca ii fac lu' Ponta, e doar "Victor Ponta", daca el nu are deja :)).
-
Care dintre ei? :) Chiar am avut acces la baza de date pe tara, sunt gramezi de oameni cu acest nume si prenume. Mai putin numele meu, cu muuuulti ani in urma :)
-
Ala de a fost prim-ministru, de la mine din Gorj :))).
-
1 Ataşament(e)
Cautari destul de mari desi in scadere:
Ataşament 3968
Pana il ridici... risti sa nu mai aiba deloc cautari.
-
Da, dar o sa creasca cred, mai ales ca nu se mai implica asa tare in politica. Iohannis am auzit ca e in scadere, si na
-
Iohannis ,este in scadere , de cand vroia sa inchida antena 3 , multi fani , si-au luat like-urile inapoi de pe pagina de facebook , si desigur de atunci il urasc!