-
1 Ataşament(e)
Eroare Facebook?
Cam de vreo 2 ori am patit treaba asta si anume sa nu ma pot conecta pe facebook serverul fiind down. Apoi duopa mai multe incercari pe.ro sau .com intra redirectionarea asta . A mai patit cineva? Or avea probleme cei de la facebook sau o fi de la mine?
Ataşament 3868
-
sterge cache si intra direct pe facebook.com
-
Du-te si te culca :)))
Cand te trezesti nu mai accesa .ro ci doar .com.
-
Punem mana de la mana luam domeniul apoi platforma asta si ne facem propria retea sociala.
:)) :)) :))
PS: Versiunea developer se poate folosi moca cu anumite restrictii .
-
MarianC daca taceai filozof ramaneai. Am accesat si com si la fel aparea am si precizat asta in primul post. Plus ca intru pe .ro deoarece imi e necesar pentru un script sa treaca de pe .ro pe .com ca sa nu-mi apara deformata pagina de facebook si sa apara instiintarea lor cu cookies.
-
Incearca cu alt browser, cu un alt ip eventual si cu un proxy. Sterge cookie si cache de la fb. Mie imi merge ok, incearca sa dezactive, o antivirusul, poate brocheaza descarcarea fisierelor de tip css, html de la Facebook. Am avut aceas problema si eu acum cateva luni, am sters cookie si cache si am rezolvat.
-
E posibil sa fi luat un virus ceva care nu-ti deschide pagina de Facebook cum trebuie, sterge cookie si cache iar daca iti apare la fel incearca alt browser.
-
Nu imi face mereu problema asta am precizat ca de doua ori si chiar ma miram sa fie cumva cei de la facebook "hackuiti" sau sa apara vreo reclama ceva habar n-am. In fine acum merge ok sper sa nu-mi mai apara./