Salut
1.Poate cineva sa detalieze ce inseamna DA si PA ?
2.Ce valori poate lua DA si PA ?
3.Ce factori sunt luati in seama la calcularea valorilor aferente DA PA?
Versiune printabilă
Salut
1.Poate cineva sa detalieze ce inseamna DA si PA ?
2.Ce valori poate lua DA si PA ?
3.Ce factori sunt luati in seama la calcularea valorilor aferente DA PA?
Cred ca Moz e cea mai buna sursa pentru asta aici
DA= Domain Authority
PA= Page Authority
Cred ca te prinzi singur
DA si PA pot avea valori cuprinse intre 0 si 100
Ai nevoie de linkuri (Crescute Natural) De shareuri, De vizite multe pe pagina si timp mare de petrecere pe site. De content de calitate si urcat periodic. Etc.
"Ai nevoie de vizite multe pe pagina si timp mare de petrecere pe site"
De unde isi dau ei seama cati vizitatori am eu pe site si cat petrec ei pe site?
DA reprezinta autoritatea domeniului
PA reprezinta autoritate paginii
Ele sunt calculate in functie de mai multi factori si se pot verifica cu ajutorul mai multor tool-uri. Eu folosesc opensiteexplorer.com si seoreviewtools.com/website-authority-checker/
~factorii~ aia sunt linkurile aduse catre site, articolele de calitate, zicea un coleg mai sus ca si share-urile conteaza, vizitele. Google analizeaza toate treburile astea si la ceva timp mai face cate un update.
Valorile maxime pe care le pot primi DA/PA sunt 100.
Mi-a scapat amanuntul asta. Tot pe acolo, oricum. Ce mi-e ca decide Google, ce mi-e ca decide altceva, tot aia. :))
PA DA nu are treaba cu google. Google avea Page rank-ul care l-au facut necunoscut acum. Autoritatea domeniului si a paginii creste din link-uri daca nu ma insel si se vede dupa o lunga perioada de timp. Nu stiu cata relevanta are daca nu sunt la valori aproximativ egale. Daca ai DA 10 si PA 40 sa sti ca e cam mancat situ ala si ai facut numai linkuri de cacao. Daca ai DA 35 PA 40 e posibil sa ai un ROOT foarte bun, asta daca respecti si ce zice google acum. La mine a fost o pierdere de timp :)) nu ma ajuta cu nimic