Hmm... am schimbat tema... si tot se incarca greu. Sa fie de vina Shareholic-ul ?
Versiune printabilă
Hmm... am schimbat tema... si tot se incarca greu. Sa fie de vina Shareholic-ul ?
Sper sa ma insel dar
- ai inlocuit o tema care incarca greu cu o alta care se incarca la fel
- inca ai fotografii de 500 k
Daca tot ai inceput sa faci teste, incarca tema asta https://wordpress.org/themes/awaken/ si verifica viteza de incarcare. Mie, cu tema asta, un site cu pana in 50 de articole mi se incarca aproape instant.
Paginile articolelor se incarca in 5,3 sec, e mai bine.
Eu folosesc Photoscape pentru redimensionari, schimbare format, compresie, stergere Exif, etc. Poza de care zice Cosmin e una mica, cu rezolutia de 500x500, dar e png. Sigur mai sunt si altele, fa-le jpg.
Chiar daca le redimensionezi si in Photoscape, recomand si Compressor.io - scade dimensiunea (kb/mb) insa calitatea ramane aceeasi
Good to know ! Voi incerca sa le redimensionez. Mai imi scrie ceva de compresie gzip . Ce inseamna defapt ?
O. Cosmin , cu tema care spuneai se incarca in 11 secunde . Ceva nu e in regula ... Si admin-ul merge destul de greu. Oare ar fi o solutie sa export articolele cu imagini cu tot, sa instalez wordpress-ul clean si sa configurez din nou ?
Nu e importanta numai thema, conteaza si hosting, si cate plugins ai, imagini...
Incearca cu thema default si vezi daca merge mai bine, daca e ok poti elimina hostingul din ecuatie.
Cu Twenty Fifteen am 5.5 secunde . Hosting la romarg . A mers greu de la bun inceput (fara plugins suplimentare instalate).
Daca ai timp liber, incearca sa instalezi pe alt hosting de la zero, wordpress cu tema pe care deja i folosesti si vezi daca la fel se incarca. Ai posibilitatea pe histinguri gratuit sau pe cele care au citeva zile de proba sau chiar aici sunt colegi care au/lucreaza la firme de hist si cred ca te ar putea ajuta cu "permisiunea" de a testa 15-30 zile si alt host. In felul acesta nu risti sa faci "praf" instalarea pe care o ai deja daca vei incerca sa aplici toate sfaturile.
As zice sa incepi cu schimbarea hosting-ului, 2.8s server response time e foarte mult, ar trebui sa fie pe undeva pe la 2-300ms.
Apoi daca ai buget, cumpara WP Rocket, e un plugin de caching care da rezultate mult mai bune decat WP Super Cache sau W3TC.
Si nu in ultimul rand, foloseste o tema care sa incarce cat mai putine script-uri inutile.