-
Site nou si ceva sfaturi
Salut,
Scriu si eu primul post aici prin a cersi ceva sfaturi de la oamenii mai priceputi in acest domeniu.
Pe 05.08.2015 am dat drumu la un site comandat la o firma de webdesign . Site despre o dieta facut in wordpress. Cu toata lumea cu care am schimbat idei mi-a adus la cunostinta ca cel mai important lucru e continutul. Am luat legatura cu persoane care scriu articole si pana acum pe langa descrierea dietei, la rubrica blog am 12 articole a cate 700-1000 cuvinte. De ce de fiecare data cand postez cate un articol siteul meu scade cateva pozitii(webmaster tools). Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?
Multumesc
-
Mi se pare cam vag ceea ce ai spus tu.
Cum adica siteul tau scade cateva pozitii dupa fiecare articol nou publicat? Articolele sunt originale? Sunt optimizate bine dpdv seo? In mod normal n.au cum sa te dezavantajeze articolele, ba din contra, mai ales ca ai zis ca sunt foarte mari.
Problema e SEO la tine. Daca nisa e incarcata atunci ai nevoie de SEO si n.ai cum sa rankezi doar din continut. Ai adus pana acum linkuri spre siteul tau?
-
zilele trecute am publicat 2 articole care sunt 100% originale si de la pozitia medie indicata 47 a sarit la 86 , zilele astea pana la urmatoarea postare isi revine incet incet . linkuri spre siteul meu nu am aduc inca.
-
Din pacate ai nevoie si de linkuri externe. E frumoasa poezia cu "content original care sa atraga utilizatorii" dar pana te recomanda oamenii (tot linkuri) te prinde pastele.
Versiunea rapida: alege cateva expresii si vezi macar un top 10 pe fiecare expresie: cine urca, cine coboara, cine e nou...
-
-
Daca e vorba de site-ul din profil:
- elimina diacritice
- 6 h1 pe home = exagerat
- mareste content pe pagini gen /stiati-ca/ cat mai aproape sau peste 200 cuvinte.
Spor
-
Citat:
Postat în original de
Sorin Frumuseanu
- elimina diacritice
Diacriticele nu-s bune dpdv seo? Eu bag diacritice peste tot... :))
-
Cautarile cu diacritice sunt mult mai mici. Vezi google keyword planner.
-
-
Nu elimina diacriticele! ;) :D