Imi puteti recomanda pe cineva care face optimizare off site?
Versiune printabilă
Imi puteti recomanda pe cineva care face optimizare off site?
Colegule, e subiect de marketplace :)
Ca idee, cam 50% din colegi fac asta.
Restul sunt programatori, copywirteri, designeri sau colegi care doar invata cum sa faca seo.
Asta nu inseamna ca trebuie sa fenteze regulamentul ;)
Citeste regulamentul, prezinta-te, asteapta 30 zile, ajuta cum poti tu comunitatea sau macar mentine-te pe verde si atunci vei putea posta in marketplace.
Ma tem ca nu e genul care a venit pe forum sa invete SEO ci pur si simplu pentru a gasi pe cineva care stie. Daca nu pe SEOpedia, atunci unde?
Gabriel, daca ai primit deja recomandarile pe privat, ai grija ce alegi, e o zona sensibila.
Decat sa faci o alegere gresita mai bine astepti luna impusa de regulament, ai grija sa-ti pastrezi reputatia iar cele 30 (parca) de postari cred ca le faci tu. Devii membru cu drepturi depline si atunci altfel porti discutia.
Bafta, si bine ai venit pe forum!
Este subiect de marketplace, dar atat timp cat inca este vizibil aici... omul probabil deja a primit oferte pe pm.
Nici nu stiu ce sa spun in privinta asta.
Practic nu a cerut oferte, a cerut o recomandare.
Dar da, pare de marketplace. Interesant e ca nu vinde nimic.
Off-topic:
N-ar trebui fi ok sa poti primi oferte SEO pe seopedia, e greu sa faci 30 de posturi la subiect daca ai un business si n-ai treaba cu partea online.
30 sa ramana doar daca vrei sa vinzi servicii.
Cam ai dreptate. Poate ar trebui impartit market place in cereri si oferte. Cereri de servicii sa poata face oricine iar ofertele functie de reputatie, poate conditii chiar ceva mai aspre ca acum.
e subiect de marketplace:whistle:
Si tu ai dreptate!
Sunt de acord, am venit pe Seopedia pentru informare si pentru a gasi servicii de calitate. In principal am raspuns la ofertele care ma interesau si doar recent am vrut sa postez in Marketplace unde am vazut ca nu am acces din cauza lipsei celor 30 de posturi.
Mi se pare cam aiurea, acum ce ar trebui sa fac, sa postez vrute si nevrute doar de dragul de a atinge pragul de 30?
Nu mai zic ca am primit si infractiune la aceasta prima "abatere"!!!
Cam ai dreptate, dar asta e regulamentul.
Asa ceva am patit si eu pe un forum auto, interesat sa postez in zona de vanzari/cumparari: am postat nu stiu cate intrebari de imi era mie rusine ca poate intreba cineva asa ceva :) Intre timp am gasit un mecanic bun :)
Da, cred ca trebuie schimbat regulamentul pentru "cumparare" si inasprit pentru vanzare.
Problema ramane totusi la "tepe". Orice user poate face o "cerere de cumparare", dar primeste oferte de la oricine, deci riscul de teapa ramane. E decizia lui (daca cumpara sau nu), dar daca suntem realisti, 90% din cei de pe forum, habar nu au ce cumpara si mai ales daca "trebuie" sa cumpere acele servicii.
Asa ca e nevoie de o solutie pentru cei care "vand" si o schimbare a regulamentului pentru cei care "cumpara".
Singurele lucruri la care ma gandesc sunt: reputatia (ma refer la "putere rep" si nu "dungile verzi" = care nu este reputatie), postarea obligatorie in topic (daca vrei sa vinzi ceva, postezi in topic si nu doar PM), poate un tutorial despre "cum sa cumperi pe forum" (aici cei care se vaita ca nu au ce posta, se pot "bate" in articole, articole ce aduc cu siguranta multe "pozitive"), etc.
Veniti cu sugestii ...
Cam asa am ajuns si eu pe acest forum. Am dorit sa cumpar un anumit serviciu, nu puteam sa trimit PM daca nu aveam x posturi, am postat aiurea (sectiunea bancuri), am trimis PM celor care furnizau acel serviciu, am ales pe cineva, am luat penalizare (tare nu mi-a pasat de ea) de la administratorul forumului (+bonus o semi-teapa de la furnizorul de servicii selectat, dar asta e alta poveste) si apoi .... cred ca nu am mai calcat pe-aci vreme de un an.
Eu am multe PM-uri trimise si mai putine postari pentru ca majoritatea celor care ofera servicii cer explicit PM.
Si o intrebare "stupid", unde vad in profilul meu cata "putere rep" am? :-)
Am doar o liniuta verde langa foto.
Multumesc!
M-am uitat peste tot doar unde era evident, nu.
Perfect spus. Exact asta voiam sa zic si eu si mi-a placut enorm ca am citit apoi cum au sarit majoritatea "greilor" sa sustina ca intr-adevar trebuie un pic schimbate regulile la capitolul asta. Asa iti dai seama de maturitatea si intelepciunea unei comunitati, dupa o faza de asta ;) Bravo.
Si eu sustin ca daca nu pe seopedia sa gasesti oameni priceputi in SEO atunci unde? Poate fi si un fel de a multumi celor care s-au implicat de-a lungul timpului aici, ii ajutati sa isi gaseasca clienti ca doar s-au implicat si au ajutat mult aici. Merita si ei chestia asta. E win, win.