Am un site cu extensia .ro descrieri si continut in limba romana, as vrea sa pun acelasi continut pe un domeniu .com si sa-l traduc in engleza... e vreo problema? vor fi afectate?
Versiune printabilă
Am un site cu extensia .ro descrieri si continut in limba romana, as vrea sa pun acelasi continut pe un domeniu .com si sa-l traduc in engleza... e vreo problema? vor fi afectate?
Nu. Nu e nici o problema. E un lucru normal ca un site sa aiba mai multe versiuni lingvistice. Go for it.
Multumesc de raspuns Robert.
Nu ai nici o problema , eu chiar am asa ceva .
Nu sunt probleme daca ai acelasi continut si in romana si in engleza.
Ce poate dauna ar fi o traducere proasta, cu greseli gramaticale.
Sa nu folosesti (doar) Google Translate, textul ar trebui scris corect.
Daca se traduce corect nu ai probleme, chiar Matt Cutts a spus asta intr-un video.
Ca sa nu deschid un thread separat, pun si eu o intrebare aici: in cazul unui site de continut in limba romana, daca adaug cate un articol identic cu cel original, dar tradus intr-o alta limba, ar putea fi probleme? Spre exemplu fac review unui frigider, apoi la acelasi produs creez un articol nou cu varianta in engleza (text si title). Ar putea fi o solutie sau ar fi mai corect sa fac varianta straina pe un domeniu separat?
Multumesc anticipat!
Fa varianta straina pe domeniu separat .
In cel mai fericit caz tampesti robotul de indexare care nu stie cum sa te clasifice.
Deci loterie: poti obtine rezultate spectaculoase urmate de caderi la fel de spectaculoase.
Mergi mai bine pe drumurile cunoscute: sub/domeniu separat sau folder separat pt acea limba, cu set language pe limba respectiva ca sa mai ajuti robotul.
Daca ai observat in webmaster tools iti solicita sa selectezi limba site-ului. Vorba lui Sorin, nu ai cum sa pui ambele intr-un articol. Pierzi fara rost utilizatori