Nu dau nume, insa am descoperit ca la o anumita firma de hosting au aparut links in headerele site-urilor care au theme free!
Ataşament 3460
Versiune printabilă
Nu dau nume, insa am descoperit ca la o anumita firma de hosting au aparut links in headerele site-urilor care au theme free!
Ataşament 3460
E vorba chiar de site-ul tau [actori info].
Ce rahat de topicuri sunt astea?
Faci mai mult spam decat faceai pe arenaweb. Numai postari fara sens.
Pai clar ca e vorba de site-ul meu, ce spam am facut? Am pus o poza cu ce s-a intamplat! In fine! Daca am anuntat ca sunt sparte site-uri si puze linkkss cu xx sau viag_a inseamna ca e fara sens?
Robert, ceva mi se pare ciudat, doar la ei a aparut problema, de aia nici nu am zis firma, insa nu-i explic cum site-uri identice de pe alte host-uri nu au fost atacate.
Asa, si, daca siteuri de pe alte hosturi nu au fost sparte (inca) ai dedus tu ca ar fi vina firmei de hosting? C' mon.
Te-ai gandit ca poate o thema free este gratuita pentru ca poate este prost scrisa si are gauri de securitate?
Daca-i vorba de i***e atunci si eu am avut aceasta problema. Mi-au aparut o multime de link-uri dubioase, dar si spam prin comentarii la greu. Ciudat, doar la ei am problema asta, la alte firme de gazduire unde am site-uri gazduite nu se intampla asa ceva.
M-am gandit, tot ce am vrut a fost sa pun lumea sa-si verifice site-urile! Cred ca e o chestie ok!Citat:
Te-ai gandit ca poate o thema free este gratuita pentru ca poate este prost scrisa si are gauri de securitate?
De ei e vorba!Citat:
Daca-i vorba de i***e atunci si eu am avut aceasta problema.
Topicul este inutil atata timp cat nu spuneti si despre ce host e vorba.
Nu de alta, dar sa stim de cine sa ne ferim.
iPage.com e suficient de popular/stabil/vechi incat sa nu fie de vina.
De ce nu s-a intamplat la altii = de ce nu traiesc pinguini pe marte.