Buna ziua!
Am o pozitie buna in google cu care sunt multumit de aproximativ 2 luni. In momentul de fata, adaug doar continut, un articol/saptamana + seo on page. Ce sa fac sa imi pastrez acea pozitie (loc 1-2 pt cuvantul cheie care ma intereseaza)?
Versiune printabilă
Buna ziua!
Am o pozitie buna in google cu care sunt multumit de aproximativ 2 luni. In momentul de fata, adaug doar continut, un articol/saptamana + seo on page. Ce sa fac sa imi pastrez acea pozitie (loc 1-2 pt cuvantul cheie care ma intereseaza)?
Daca reusesti sa pastrezi pozitii fruntase doar adaugand continut nou, continua asa pana te "pica", doar atunci poti achizitiona link-uri.
Nu depinde doar de tine. Depinde de concurenta si de toanele lui Gogu. Dar links trebuie.
Doar 10-20% din noile linkuri sa fie spre home (cu variatiile recomandate), restul spre pagini interioare.
Mersi! Si de unde sa obtin aceste linkuri? Din directoare am vazut ca ziceti ca e trecuta treaba, oricum la inceput l am inscris doar in directoare cu pr mare...din comentarii la fel, nu cred ca mai conteaza din ce am citit..asadar, ce e mai ok? Directoare de articole functioneaza? Advertoriale platite? Alte metode?
Nu stiu unde scrie ca directoarele web nu mai au valoare. Cert e ca inca merg directoarele web, directoarele de articole, directoarele de firme (cataloage firme, multe permit si articole cu link dofolllow sau in descriere firma) + comunicatele de presa (ultimele fiind cu si cu fara plata). Cu timp si rabdare le gasesti pe toate.
Ok. Va multumesc tuturor pentru pareri.