Mă întreb dacă ştie cineva de unde pot cumpăra nişte imagini ieftine. Sunt excluse din discuţie site-urile profesionale de imagini, acolo imaginile sunt foarte scumpe.
Versiune printabilă
Mă întreb dacă ştie cineva de unde pot cumpăra nişte imagini ieftine. Sunt excluse din discuţie site-urile profesionale de imagini, acolo imaginile sunt foarte scumpe.
cel fel de imagini ? exemplifica..
Pixabay
(către Zaho) diverse, nu contează.
Aceeași întrebare am pus-o și eu pe forum acum ceva vreme. Robi09 mi-a sugerat photodune.net (mersi!). Imagini de la 1 la 5 USD, în funcție de rezoluție. Am găsit aproape tot ce am căutat. Eu de acolo cumpăr. Pixabay nu e o soluție, într-adevăr.
E din rețeaua Envato.
incearca atunci la fotolia.com , istockphoto.com sau canstockphoto.com
Fotolia are prețuri similare, deși ceva mai mari. Istockphoto și canstock nu merită decât dacă aplici pentru un monthly subscription, cu plata pe un an sau doi, în care, într-adevăr, ai parte de prețuri extrem de mici. Dacă ai nevoie de bulk, sute de imagini pe lună, atunci propunerile tale sunt f bune.
Merci, Designarti, da, e tare site-ul photodune, am aflat de el tot de aici. Dar nu am găsit în cadrul site-ului care este oferta pentru 100-200 imagini. Mă poate ajuta cineva cu această problemă?
Eu tot ce am folosit pana acuma cu drepturi comerciale si rezolutie rezonabila este de la shutterstock pachet de 25 imagini/zi timp de 1 luna > 3.76 euro/foto
Poti vedea ce pachete sunt aici : Stock Photos, Royalty-Free Images and Vectors - Shutterstock
Nu cred că există un subscription plan pentru 100 sau 200 de imagini. La photodune, plata se face per item.
Am mai găsit asta, însă nu l-am folosit:
Dollar Photo Club - fotografii și fișiere vectoriale de stoc, cu reproducere liberă, de înaltă calitate - Dollar Photo Club
Nu m-aș aventura să folosesc site-uri obscure. Ai nevoie și de un raport diversitate/preț bun.
Sunt site-uri și mai ieftine, însă nu găsești mare lucru. 1 dolar pe un foto de rezoluție 500px+ este foarte bine. Plătești ce ai nevoie, nu te obligi la vreun abonament.
La photodune există şi posibilitatea de a cumpăra imagini engros
91,669
free pictures
Premium Membership
Access to our full resolution files - maximum 100 downloads per 30 days
1 Year
€71.99
One-off payment
Annually
€47.99
Subscription
30 days
€7.99
One-off payment
Monthly
€6.49
Subscription
24 hours
€4.49
One-off payment
Deci 36 lei (8E)/30 zile (one-off payment), adică 36 lei/100 downloads, adică 0,36 lei/download. (şi este vorba de rezoluţia maximă). Eu zic că e bine şi ieftin.
La bucată o fotografie costă 5 dolari (6 MP) sau 7 dolari (12 MP) sau 9 dolari (21 MP).
M-am uitat la Dollar Photo Club, o fotografie costă 1 dolar/bucată, dar trebuie să-ţi faci abonament pe lună (10 dolari-min 10 fotografii, restul le cumperi tot la un dolar bucata) sau pe an (99dolari- minim 99 downloads). Chestia nasoală este că dacă renunţi la abonament şi vrei să îţi faci din nou, ei îşi rezervă dreptul de a te refuza. Deci practic nu prea poţi să renunţi la abonament dacă vrei să mai cumperi de la ei şi pe viitor. Dacă ai nevoie de imagini regulat şi pe timp îndelungat e bine, altfel nu e deloc bine.
Deci aş zice că până acum photodune e cel mai avantajos pentru cei care doresc să cumpere câteva zeci sau sute de imagini. Singura chestie este să găsească ce le trebuie în cele cca 92 000 imagini cât oferă site-ul.
@Vladimir, spune-mi te rog, unde ai gasit premium membership pe photodune si cum putem subscrie? Ca e ascuns bine de tot :) Link, te rog. Merci
Super tare. Și eu am căutat și n-am găsit!
gen site:photodune.net 47.99
result > 0
:)
Scuze, ce am scris mai sus pentru photodune este valabil pentru alt site care se numeşte publicdomainpictures...))) ...nu am cum să pun linkuri căci sunt la început şi forumul nu permite. Deci pe publicdomainpictures mergeţi la orice fotografie apăsaţi pe premium download şi vor apărea preţurile postate de mine mai sus sub titlul Premium Membership. Merci de atenţionare.
Sunt cam puţine imagini (cca 92 000 imagini) pe publidomainpictures dar dacă găseşti ce vrei sunt chiar foarte ieftine (0,36 lei/download).
Are cineva cont pe shutterstock ? ca vreau 2 imagini, si nu vreau sa iau abonament lunar, platesc paypal.
freeimages dot com (vechiul sxc hu)