-
Indexare blogger
Am tot auzit mituri de genu`: nu folosi blogger pentru ca nu ti se indexeaza site-ul pe google s.a.m.d.
Exista sau nu probleme in indexarea pe google a unui blog cu domeniu .ro hostat pe blogger? Folosesc ca si software blogger pentru ca este gratuit, iar domeniul il redirectionez spre blogger prin hostinger, care ,de asemenea, este gratuit.
-
Ambele site-uri din semnatura mea sunt pe blogger. Am multe alte site-uri pe blogger care mi le indexeaza instant. :) Nu sunt probleme la indexarea pe google.
-
Nu stiam ce sa mai cred... Fiind la inceput, fara cunostinte seo si fara un numar mare de vizualizari, m-am gandit la o solutie ieftina.
-
Oricum cel mai bine experimentezi singur :) atunci o sa iti dai seama care este adevarul despre blogger. La inceput nu o sa fi indexat instant, dar dupa un timp daca actualizezi site-ul zilnic si oferi continut unic o sa fi indexat automat cum publici un articol.
-
Deci, cu alte cuvinte, imi recomanzi sa raman pe blogger?
-
Da este o solutie ieftina si foarte buna. Cu 50 de lei/an (costul domeniului anual si hosting gratuit din partea blogger) iti administrezi site-ul foarte usor.
-
Nici eu nu am avut probleme de indexare nici cat am fost "blogspot", nici dupa ce am achizitionat un domeniu .ro si am ramas gazduit de blogger.