-
Baza date clienti
Buna seara
Ma puteti ajuta va rog cu cateva informatii?
Vreau sa imi fac lista de clienti( o baza de date cu clienti) si sunt in cautarea unei aplicatii cu ajutorul careia sa pot genera o astfel de baza de date.
( Ideal ar fi ca fisierul acelei baze de date sa poata fi citit pe mai multe sisteme de operare Windows, Linux(Ubuntu), Android )
Pe clientul de email Thunderbird am descoperit ca poti exporta si importa lista de contacte intr-un fisier cu extensia .ldif
Si pe aplicatia de stocare fisiere ownCloud se pot exporta si importa contacte intr-un fisier cu extensia .vcf
http://demo.owncloud.org/index.php/apps/contacts/
Voi ce folositi ?
-
Cred ca am gasit ce cautam.
Si agenda de contacte din Android poate exporta/importa lista de contacte sub forma unui fisier cu extensia vcf .
Acest tip de fisier este importat si de catre clientul de email Thunderbird. ( Din pacate nu poate si exporta sub aceasi extensie)
-
De ce nu online si special conceputa pt administrarea acestui gen de informatii.
pipedrive.com e un exemplu bun
-
Citat:
Postat în original de
kleampa
De ce nu online...
Pentru ca se pot fura, merg baietii la sigur cand sparg un astfel de site.
Sunt informatii confidentiale, telefoane, adrese, adrese de email.
Eu as fi preferat o aplicatie in genul keepass in care sa poti accesa fisierul ce contine acele date doar cu parola, sa poti trimite in siguranta fisierul criptat colaboratorilor.
Iar atunci cand pierzi tel sau tableta sa nu se poata accesa niciodata acele informatii de catre persoane straine.
Ideal ar fi sa ia foc si telefonul/tableta ca in filmele cu Bond . :) :) :)
-
sa inteleg ca aplicatii de tipul SugarCRM nu intra in calcul ?
-
Am mai gasit cateva aplicatii si chiar daca poate nu sunt cea ce imi doresc, pun aici link spre ele in caz ca sunt utile cuiva.
Se gasesc in aplicatia softaculos : ERP