Salutare,
Detin un site cu blogger din 23 luna trecuta. Am 100+ posturi, sitemap pus, dar nu indexeaza,ci apare in WMT doar TRIMIS si din cate stiu eu trebuie sa apara intr-un fel si INDEXAT. Care ar putea fii problema?
Multumesc.
Versiune printabilă
Salutare,
Detin un site cu blogger din 23 luna trecuta. Am 100+ posturi, sitemap pus, dar nu indexeaza,ci apare in WMT doar TRIMIS si din cate stiu eu trebuie sa apara intr-un fel si INDEXAT. Care ar putea fii problema?
Multumesc.
Un link al site-ului ?
Site de filme si seriale online.
Nu vreau sa se considere reclama.
Trimite cateva linkuri spre el, din tpu, facebook sau orice site actualizat frecvent.
Daca, continutul e curat 100% nu vad de ce nu te-ar indexa. Incearca sa-l inscrii in google manual.
Mie imi indexeaza o postare noua pe blogger si in 10 minute la adaugare, dar am destul de multe link-uri in blogroll care fac trimitere catre alte bloguri si care vin catre blogurile mele. Daca nu ai link-uri externe care fac trimitere catre blogul tau s-ar putea ca asta sa fie problema, bineinteles daca continutul tau este unic si nu esti penalizat in vre-un fel.
Link-urile din tpu si facebook sunt nofollow, deci varianta asta cade in situatia de fata.
Cea mai simpla solutie este sa pui un link dofollow (atentie, nu sitewide. preferabil doar pe homepage) pe un site indexat & actualizat pe care il mai ai sau sa-l postezi intr-o semnatura a unui forum nespamat, care accepta link-uri dofollow.
Uitate in setarile blogului, poate este setat pe Nu.
Confidenţialitate
Adăugaţi blogul dvs. la înregistrările noastre? ?
Da Nu
Permiteţi motoarelor de căutare să vă găsească blogul? ?
Da Nu
Ambele sa fie setate pe Da.
Orice blog creat pe platforma blogger in primul minut dupa inregistrarea acestuia acesta este indexat fie ca pe el s-au postat articole cu continut duplicat sau unic.
Edy, nu am zis ca link-urile nofollow nu sunt vazute de google, ba chiar e recomandat sa ai un procent de nofollow, doar ca ele nu sunt utile in situatia de fata (indexarea rapida a unui site).
Cat despre semnatura, am precizat: "sa pui un link dofollow [...] intr-o semnatura a unui forum[..]". (asta necesita probabil crearea unui cont pe un forum in care nu ai mai activat pana acum). La fel am precizat si in cazul link-ului pus pe un site: "atentie, nu sitewide. preferabil doar pe homepage". Cred ca @Alex21 ghiceste de ce, altfel e degeaba de un an si ceva inregistrat pe Seopedia. :)
Esti tu mai norocos de fel, zic. :)Citat:
Postat în original de zaho
Multam' baieti pentru sfaturi.
Imi recomandati sa cumpar "link-uri" ? Daca da,de unde?
Appropo, am urmarit un tutorial despre SEO si la asta am niste batai de cap. In poza de mai jos sunt setariile luate dupa un tutorial care avea destule comentarii pozitive, dar am vazut alt sfat (de data asta de un roman) precum acel noodp nu este bifat. Are sau nu importanta ?
[img]ttp://i.imgur.com/h9FPQ8S.png[/img]
Multumesc !
PS: Scriu site:site-ulmeu.com imi apare, dar in WMT tot nu apar paginiile indexate.
Da, am citit, insa afirmatia ta nu e tot timpul valabila. Am impresia ca te-ai aprins putin, nu asta a fost intentia mea :), dar daca vrei, cand am timp, facem un test si o sa vezi ca nu "Orice blog creat pe platforma blogger in primul minut dupa inregistrarea acestuia acesta este indexat fie ca pe el s-au postat articole cu continut duplicat sau unic."
Inseamna ca site-ul iti este indexat, mai adauga continut, nu exagera cu link-urile. O sa apara si in wmt. Eu nu as adauga niciun link in prima luna si m-as concentra sa vad cum se comporta, cu focus spre continut. Oricum, nisa pe care activezi e mai "diferita" un pic.Citat:
Postat în original de Alex21
Edy, repet, link-urile nofollow n-au treaba cu indexarea cat mai rapida a unui site, caci despre asta discutam. Oricum, ele sunt in bune in acest moment pt @Alex21, care are deja site-ul indexat. :)Citat:
Postat în original de edy12006
Va multumesc din suflet baieti pentru sfaturi ! :)