-
Dobre Petronel-imi cer scuze,e posibil sa fi citit eu la repezeala si sa fi inteles gresit.
Phoenixman-gtburst.com cum plateste?Site-ul va fi pe .com,deci banuiesc ca pentru strainatate comisionul platit este ceva mai mare decat pentru vizitatorii autohtoni.
Legat de poza la jocuri,sincer am vazut doar la cei care le-au creat,le faceau publicitate pe net,o poza+o descriere+linkul aferent jocului.
Claudyou-multumesc pentru suport,poti ocoli topicul decat "sa iti bati gura".Stiu ca mi-ai spus cateva info,dar ce intrebam eu era cu totul altceva.
Revenind la publicitate,ma interesa daca gtburst permite afisarea reclamelor in momentul inceperii jocului?
-
Fata de restul retelelor de publicitate plateste cel mai bine la click dupa adsense, dar totusi esti departe de a te gandi deja la castig, si ai cam intarziat in nisa, industria jocurilor online se prabuseste incet incet si e din ce in ce mai prost platita, toata lumea se muta pe mobile.
-
Eu incerc,nu am zis ca visez sute de mii de dolari,s-au dus vremurile alea sau sunt dar pentru site-uri cu vechime gen miniclip.Iar pe mobile se muta cei cu bani de investit in jocuri,desi personal cred ca pe mobile castiga bani doar cei cu foarte multi angajati,gen multinationale,exceptand succesul rasunator al Flappy bird,Angry birds etc.
-
Dobre Petronel-am gasit ce spuneam cu cele 6 luni vechime,uite nu ma accepta adsese - Forumul Softpedia (paragraful 5)
-
Ah..6 luni vechime. Adica azi fac siteul si poa` sa ma aprobe doar peste 6 luni...
Pai tu scrisesei ca poti pune reclame abia dupa 6 luni. Adica intelesesem ca la 6 luni dupa ce te-au aprobat. No problem
-
Da,ma gandisem ca dupa cele 6 luni care trec si aproba ei,poti pune reclame :)Am sa incerc si cu gtburst sa vedem.
-
Adsense e mai safe, cred.
-
Intrebarea o pun aici pentru ca am apelat la cineva sa imi creeze cateva jocuri pentru site iar din ce am citit/auzit flash-ul e cam pe cale de disparitie.Insa,ma gandesc ca totusi ar trebui sa existe o alternativa,am auzit ca HTML5 ar fi un posibil inlocuitor,insa totodata nu prea cred ca cei care au sute de mii de unici pe luna pe nisa jocuri ar disparea asa deodata.
Voi ce parere aveti?Se mai merita investit in flash sau care ar fi o alternativa de viitor?
-
Parerea mea e ca pana termini tu site-ul de jocuri va disparea cu totul industria jocurilor online :)
-
Site-ul este aproape gata,pe mine ma intereseaza daca mai merita investit in dezvoltarea de jocuri pentru a fi distribuite.Mai mult ma interesa daca exista un inlocuitor de viitor.Daca nu ai ceva mai bun de spus,poti ocoli topicul,poate gasesti altul in care caterinca e la ea acasa. :)