Salutari ,vreau sa-mi achizitionez un domeniu de la godaddy , am un cod promo pe care as vrea sa-l folosesc insa , nu am card sa pot plati . Am nevoie de ajutorul cuiva pentru a-mi plati cu cardul , iar eu ii voi da suma respectiva in paypal .
Versiune printabilă
Salutari ,vreau sa-mi achizitionez un domeniu de la godaddy , am un cod promo pe care as vrea sa-l folosesc insa , nu am card sa pot plati . Am nevoie de ajutorul cuiva pentru a-mi plati cu cardul , iar eu ii voi da suma respectiva in paypal .
si ce ai propune ... sa-ti dau datele cardului si tu sa faci plati oricand??
Nu,eu dau datele de la contul de godaddy (este gol) el cumpara si ulterior fac plata prin paypal
Frate aici nu e arenaweb. Nu ai bani pe card pune mana si munceste, nu sta cu mana intinsa...
Banuiesc ca vrea sa ii ia cineva cu cardul si el sa dea banii in paypal. Cel putin eu asa am inteles.
Se pare ca a raspuns el mai rapid cum si ce vrea.
#2dor (de aia m fugit de acolo...)! :pray:
@all, cine poate si vrea sa il ajute, il poate lua pe numele lui si ulterior il poate transfera gratuit in contul lui lethalnt. Fiti si voi mai putin agresivi, macar in sectiunea dedicata incepatorilor (aviz celui care arunca cu negative)
Dar la godaddy nu se poate plati direct paypal?
@robyroy
Si ce face acel cineva cu un domeniu care nu ii trebuie?
Nu cred ca ati inteles, vreau ca cineva sa plateasca domeniul direct din contul meu sau de pe al lui , eu ii platesc lui prin paypal , nu am card sa pot plati . La adaugarea unui cupon imi cere CARD !
Lasa-ne frate ! Tu le stii pe toate , bravo ! Esti prea bagator in seama .. stii tu precum cine .. musca in ..Citat:
Si atunci ce cauti in online? Vrei sa-si faca altii card pentru tine sau cum? Cu ai adus tu folositor acestei comunitati de vrei sa iti platim domeniile?
E clar Payment Options | Use Various Payment Methods for Go Daddy Products - Go Daddy , deci se poate - asa ca ori vrei sa tragi o teapa, ori vrei sa tragi o teapa :D
Nu intelegeti . Daca utilizezi un cupon de reducere nu mai merge sa platesti cu paypal !
Scuze,dar prea le stie pe toateCitat:
de data asta vezi ca sari calul. si nu e frumos, ca nou venit, sa intri in casa cuiva cu bocancii plini de noroi.
Uite ca ti-ai luat teapa ,daca te-ai fi uitat la contul de pe arenaweb ai fi vazut ca nu am mai activat pe acolo de mai bine de 1 anCitat:
Mentalitate de arenaweb si am un feeling ca ne va parasi in curand
PM si te ajut eu, sper sa mearga sa iti transfer imediat dupa ce cumpar, si mai sper sa nu fie teapa :)
:) foarte exigenti si stricti baietii activisti pe seopedia.ro, omul doar a vrut ajutor ... probabil inscaun o sa ne transmita daca a fost de incredere sau a fost teapa ..
Se poate cauta un cod care sa fie compatibil cu platile prin paypal.
Cauta aici: http://forum.seopedia.ro/domenii/159...menii-107.html
sau aici: GoDaddy Discount Codes - Page 578 - NamePros.com
in sfarsit oameni intelegatori .. inca nu a raspuns inscaun la pm . Mersi , am sa caut si acolo
Ataşament 2472
Ca sa vezi! si sa nu crezi.
Deci numai are sens sa fac cumparatura, sa pierd comisionul :))
Uite ca la mine nu apare ..
Ataşament 2473
lethalnt, eu zic c ala 14 euro salvati,poti incerca sa gasesti o solutie!
Omu' a zis ca nu are card atasat la paypal, deci cred ca nu are cum sa faca mare branza. Acum ca... totusi in online ar trebui sa ai ceva resurse financiare e alta discutie... fa un transfer bancar cuiva direct la ghiseul bancii, fa si tu ceva daca vrei sa castigi. Altfel te alegi cu negative de pomana! e totusi vorba de doar 1 euro! :confused:
Fraza asta apare:
Dar link-ul asta merge? http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...tml#post249383
Inchis la cerere.