E mult mai mare pe adwords.
Versiune printabilă
confirm si eu. le-am testat pe amandoua- am ramas pe adwords. fiecare are avantaje diferite: traficul din adwords are cea mai buna calitate, dar pe de cealalta parte, pe fb, te alegi si cu like-uri, chiar daca n-ai conversii, deci ambele metode merita incercate. pentru ca situatia poate sa difere de la caz la caz
Eu folosesc Google Adwords, ma inspir din ce sugestii mai dau ei si incerc sa utilzez cam 10% keyworduri care au concurenta mica, asa verific daca am ceva "puetre" cu site-ul, iar daca urca in SERP mai castig si ceva trafic!
Da o cautare pe google la "haine femei", apoi vezi care sunt primele site-uri, apoi incearca cu ajutorul unui instrument SEO sa vezi ce cautari au ei (Alexa e o varianta, insa nu e prea exacta), eu folosesc ahref.. si de obicei reusesc sa gasesc ceea ce caut!
Pas 1 . ubersuggest dot org s-ar putea sa te ajute. Ce date culegi de la el pe diferite cuv cheie ,bagi in adwords keyword tools si te alegi cu inca cateva sugestii. Le scoti intr-un excel si le sortezi dupa cautarile exacte. :)
Pas 2. Verifici concurenta (top10 serp) la cuvintele cheie selectate la pasul 1. :analizezi o lista de parametrii de la opensiteexplorer sau ahrefs sau orice altceva ti se pare tie relevant pentru serp la fiecare concurent. In functie de ce rezultate gasesti decizi daca se merita sau nu sa te promovezi.
pe facebook ads daca ii trimiti pe un landing page unde le colectezi adresele de email, faci cea mai buna afacere. Facebook este mai bun pentru a te lega de email marketing si a creste lista. Lista inseamna bani!