-
Teoretic, le poti pune la fel. Dar acum depinde daca vrei sa optimizezi articolul pt un keyword, si atunci il pun si in numele articolului si in titlu... sau poti avea un nume de articol dintr-o fraza, dar in title sa pui doar esentialul, max 60 caractere
-
De obicei, nu sar cu titlurile de 60 caractere. In general, pun keyword in titlu, in primul paragraf, prin continut si de multe ori si in ultimul paragraf. E super ok cum ai zis tu. Asa am sa fac.
PS: cand am zis ca am o problema cu titlurile; in sensul ca stau prost la capitolul google adwords si gasirea celor mai bune keyword-uri (long tail) pt articolele pe care le scriu. Dpdp al cititorului, totul ar fi perfect. Din pacate, daca m-ar cauta din google... canci :(.
-
Eu am completat de fiecare data atat titlu, descriere, cat si cuvinte cheie deoarece ma gandeam ca as putea obtine un rezultat mai bun. Nu ma doare mana ca dupa ce scriu un articol si stiu exact ce am scris si despre ce este vorba, sa fac un text de maxim 160 de caractere in care sa includ cuvintele cheie folosite. De obicei cand creez un text pentru descriere, ma gandesc ca oare cum ar cauta lumea pe google sau care sunt sansele ca dupa descrierea respectiva din lista unde poate nu apar pe prima pozitie, sa fie pagina mea aleasa dupa ce utilizatorul citeste descrierea respectiva.
gabau86 : Am aruncat o privire la sursa paginii, e bine insa as avea o sugestie, dupa parerea mea is prea multe cuvinte cheie adaugate acolo. Cat despre descrierea pusa de tine, nu stiu daca ai observat in casuta unde completezi descrierea cand este goala, iti apar ca mai ai 160 de caractere libere, aia este deoarece google afiseaza 160 de caractere din descrierea aia deci practic nu prea ai la ce sa o folosesti pe toata. Incearca ca descrierile sa le incadrezi in cele 160 de caractere. Pe langa asta am observat ca nu ai setat titlu, dupa spusele celor de mai sus este bine sa o setezi si pe aia.
Utilizatorii mai experimentati ca mine va rog sa ma corectati daca nu am spus bine ceva :)
-
un plugin pentru a face aceasta modificare ?????
-
gabau86, mai exact despre ce modificare este vorba? ca nu prea inteleg intrebarea :) imi cer scuze, poate n-am fost atent.
-
Salut,
tymbark, in postul nr.17, mi-a recomandat sa elimin "category" din url-ul categoriilor. Si eu am rugat sa imi spuna cineva un plugin bun pentru a face acest lucru.
Scuze daca nu m-am facut inteles de prima data.
-
aaa.. Pai ai mai multe variante, dar eu iti recomand sa instalezi plugin-ul asta WordPress › WP No Category Base - WPML compatible « WordPress Plugins
-
ok. Multumesc.
Rezolvat. L-am instalat si a mers brici.
Roli, referitor la postul nr 2, imi poti spune o metoda de verificare in care sa vad daca sunt sau nu descrieri duplicate ????
-
Descrierile duplicate sunt deja alta poveste, ele le poti verifica din instrumentele pentru webmasteri google ( latura Optimizare -> Imbunatatiri pentru HTML ). Spor la treaba :)
-
Da, ca varianta free, vezi asta in webmaster tools. Sunt si tool-uri care verifica chestiile astea, precum Website Auditor de la SEO Power Suite, dar nu cred ca ai nevoie de asa ceva pt asta. Webmaster tools e suficient