am verificat 4 site-uri pe care le detin, cica toate sunt penalizate :))
Versiune printabilă
am verificat 4 site-uri pe care le detin, cica toate sunt penalizate :))
Poate este adevarat poate nu este :)) Teoretic ar trebui sa cunosti algoritmul google ca sa faci asfel de analize.Nu prea cred ca cei de pe site cunosc acest algoritm.
Nu ai de unde sa cunosti algoritmul lor. Nu cred ca este adevarat, daca as fi banat as mai aparea in rezultate?
Dupa cum a mai spus un user mai devreme(nu mai stiu cine) este posibil sa detecteze o penalizare usoara si sa o considere ban.Softul nu face diferenta intre ban si penalizare.Daca nu ai avut,candva, scaderi rapide de trafic inseamna ca acest tool se inseala daca ai avut exista posibilitatea ca acesta sa iti detecteze acea penalizare ca ban.Parerea mea este ca acesta nu este un tool pe care trebuie sa te bazezi ci este doar asa ca sa treca timpul.Fiecare crede ce vrea ca doar este democratie:))
P.S: nu vreau sa te induc in eroare dar din cate stiu daca esti banat nu prea mai ai pagini indexate de google . Cauti in pagina de cautare google site:www .domeniu.ro(sau alta extensie) si vezi daca apari cu pagini indexate sau vezi in wmt daca a scazut numarul de pagini indexate.Daca nu apari inseamna ca exista o problema.In schimb se poate sa fi penalizat si asta nu inseamna ca trebuie sa pierzi pagini ci doar pozitii in cautari.
Daca gresesc rog persoanele care stiu mai bine sa ma corecteze !!
Totusi una e sa fii penalizat, si una sa fii banat.
Penalizarile Adsense in nici un caz nu le poti vedea cu "tool-ul" asta.
Cum spune si N.Paul, sa vezi daca e banat: site: site.com
Produse apicole naturale | Dinstup.ro nu este banat apare in google si imi zice This domain DOES appear to be banned