Va promovati siteurile folosind deep link? Foloseste la ceva daca pui aceste linkuri in alte siteuri, ajuta la SERP? sau este mai bine sa avem linkuri doar catre home?
Versiune printabilă
Va promovati siteurile folosind deep link? Foloseste la ceva daca pui aceste linkuri in alte siteuri, ajuta la SERP? sau este mai bine sa avem linkuri doar catre home?
eu am un director web care accepta deep link. directorweb.itutoriale.com
@Stefan
Super directorul. Vad ca ai in director de articole link pe anchor. Cum ai rezolvat asta?
Rezolvare "bug" PHPLD pentru director de articole - Tutoriale IT uite aici un articol despre asta. nu este nici un bug dupa cum am gasit pe seopedia
Super. Te astept cu povestea directoarelor (impreuna sau separat) in sectiunea de directoare romanesti de pe Underclick. O sa mai gasesti acolo alte directoare ale colegilor de pe forum care au lucrat.
cum imi pun povestea pe underclick?
Email sorin@underclick.ro
Vezi acolo modelele de la doro, ursut, palaghianu, petre si alti colegi.
Nu e un standard, numar nelimitat de linkuri pe orice anchor.
Singura mea rugaminte e sa il intreti ca si pana acum.
Scuze de offtopic.
Ca sa ramanem si on topic: sectiunea de 5 recomandari din semnatura inca e activa. Adica inca o modalitate de a obtine deep links.
Cred ca este necesar sa obtinem link-uri si catre alte pagini din interiorul site-ului nu numai catre home. Cu siguranta linkuri naturale catre pagini din interior ajuta la SERP.
Pentru cine doreste am si eu un director ce primeste si articole si link normal dofollow, Director Web .In cazul articolelor va rog sa mentionati unde doriti ancorele(nelimitat dar cu bun simt :)) si catre ce pagini in momentul in care faceti inscrierea(in interiorul articolului).Articolele trebuie sa fie unice .Aceasta oferta este doar pentru membri seopedia asa ca daca doriti o inscriere rapida va rog sa imi dati pm cu site-urile si articolele inscrise de voi.In cazul link-urilor daca nu am subcategoria pe care o doriti puteti sa imi spuneti si acest lucru in pm.(nu accept adult,arme,afiliat,bani online,pariuri sportive).Daca aveti probleme cu inscrierea pls pm.Poate va ajuta cu ceva ! Probleme tehnice momentan mi-au disparut widget-urile de pe prima pagina:))
Am rezolvat.Ciudat!!S-au dezactivat automat dar nu stiu de ce .
Scuze daca este putin off topic .