Multumim pentru articolul facut, dar niste solutii de link building cum pot face rost mai ai ?
Multumim pentru articolul facut, dar niste solutii de link building cum pot face rost mai ai ?
Ionut, am scris un articol despre linkuri, ceva mai complex va aparea in partea a IV a a ghidului.
Am publicat azi partea a III a, despre creearea de continut.
Multumim Serban
Foarte folositor....
Am citit articolul despre linkuri si mi-a placut foarte mult. Am insa o intrebare in legatura cu backlinkurile sitewide.
Ai scris asa:
Daca primesti un backlink sitewide de pe un portal cu mii de pagini, poate dauna siteului tau? Este imposibil sa echilibrezi raportul de 10% sitewide links si 90% linkuri din articole si advertoriale.sitewide ( cu mare atentie la numarul de pagini al siteului, sa existe proportie corecta cu cantitatea actuala indexata ) – maxim 10% din totalul buildingului.
O alta intrebare daca exista un tool care poate arata care sunt linkurile considerate unnaturale care pot face rau siteului. Mersi.
Zoltan: intre timp s-au schimbat lucrurile cu ultimele updateuri, asa ca nu mai recomand sitewide in nici o proportie![]()
off. Am citit si eu despre asta dar nu m-a lasat inima sa scot linkurile respectivesi siteurile pe care l-am promovat asa au cazut pe acele cuvinte cheie.
Deci v-a trebui sa le scot.
Da dar cu disavow links poti sterge linkurile respective.
Am incercat sa intru pe site dar nu se incarca![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)