Pana la urma te-ai caznit si a iesit ceva din el !
Ar trebui ca sa ai un topic ceva de sugestii si pe blog !
Versiune printabilă
Inceputul e promitator.
Cred ca ai vrut sa scrii un pic de programator nu umpic de programator .
Iti doresc succes !
Tudi , ai mare grija ca pe internet exista si politia internetului si daca te prinde ca incepi sa scrii incorect iti ia traficul si-ti amendeaza blogul ! :whistle:
Sper ca nu se supara nimeni pentru un pic de offtopic absolut necesar !
Cred ca butoanele din stanga care " inca nu duc catre nimic " , ar trebui puse atunci cand o sa duca spre ceva , sau facut in asa fel incat sa duca spre ceva , chiar daca acel ceva este doar prima pagina , pentru ca e enervant sa dai click spre nimic ! :)
Da, mersi Broscoi de observatie. Iti zic sincer, e prima data cand scriu cuvantul (?) un pic si nu am stiut :)) L-am scris fonetic. Daca m-ar citi parintii mei, care sunt profesori de romana, respectiv jurnalism, m-ar omora.
Pfff scot butoanele acuma, am crezut ca termin cu ele in 2-3 zile, dar e mult de lucru.
arata bine..
spor la articole de calitate si succes!
Si alea trei butoane de subscribe nu ti se pare ca sunt cam mari ?
Puteai sa le faci ceva mai mici !
Neah alea imi plac asa mari si sexy. Dau putina culoare :)
Mie imi place; ca un comentariu, ce mi se pare cel mai important la un blog este calitatea informatiilor.
I mean, chiar daca ai un design super si nu postezi nimic interesant, nu stiu cum ajuta.
Bafta si la cat mai multe posturi interesante, o sa te urmaresc :)
Cam asa este, mai baga si tu niste mondenitati, scandaluri :) (sunt la mare cautare pe google)
Sau macar adauga ceva ce ti se pare haios, filmulete, poze etc.