-
Review ecoghid.ro
De curand am lansat site-ul ecoghid.ro . Ca sa citez descrierea lui, "Ecoghid.ro este un portal dedicat informarii si educarii ecologice, ce isi propune dezvoltarea unei comunitati ecologice online, care prin informare si implicare sa atraga cat mai multi voluntari in lupta pentru binele naturii. "
Astept cu nerabdare parerile voastre. Multumesc.
-
nice... bannerul de sus e prea mare 328 kb... incarca greu, ia masuri, bafta
-
descrierea meta este aceasi pentru toate paginile si este cam lunga... pune descrieri diferite pentru fiecare pagina (maxim 200 caractere), javascript extern, renunta la CAPS din titluri.. in plus as renunta la ECOGHID.RO de la inceputul fiecarui titlu.
nu ai ALT la imagini nu ai TITLE la legaturi
arata bine
-
Este foarte buna ideea cu descriere individuala la fiecare categorie si intradevar nu am alt-uri la unele poze, cele create static. La stiri de exemplu sunt alt-uri :). Cat despre javascript extern, exista si asa ceva, ce vezi in sursa e creat la compilare, site-ul fiind facut in asp.net Mersi pentru reply
-
Nu mi se pare o strategie buna sa pui AdSense inca de la lansarea site-ului.
-
e mult cod javascript in fiecare pagina.. la sf.
-
Primul cod adsense iti strica prima impresie la deschiderea site-ului.
-
exceptand problema cu adsense de sus, grafica este impresionanta, felicitari
-
Am ramas placut impresionat de bannerele de sus, care sunt random, foarte frumoase.
Reclamele cred ca sunt aranjate bine,
La navigarea intre paginile de stiri cred ca ar trebui puse si din 2-3 in 2-3 pagini.
In rest simplu frumos, e bine, in cod nu m-am uitat.
Sper ca organziatia din spate sa fie cat mai mare si cat mai activa, e timpul sa incepem sa facem ceva si in acest domeniu.
-
Multumesc in primul rand pentru sfaturi.
Ca un raspuns la afirmatia lui B3aT, noi incercam sa ne implicam cat mai mult in acest proiect, un proiect care are drept scop atat informarea cat si implicarea in acest domeniu atat de important si de neglijat.
Sper ca in cursul acestei saptamani sa fie gata un nou modul care sa ofere posibilitatea bloggerilor ce doresc sa-si exprime parerea despre ecologie (evenimente, pareri personale, etc.) sa le fie promovate ideile si pe ecoghid.ro. Astfel daca aveti un blog si sunteti interesati sa va implicati, puteti trimite un mail la contact@ecoghid.ro sa ne instiintati si noi va adaugam ca blog partener.
Astept in continuare pareri si idei despre aceasta initiativa.
Cu stima,
Traian Patrascu