-
revin cu site-ul meu, sper sa imi mai raspunda cineva. in acest moment zic eu ca am terminat optimizare site-ului, am facut tot ce era in acel tutorial care mi l-ati recomandat (ma rog mai putin <h1>). are si cateva linkuri catre el, dar astea le obtin pe parcurs..
astept pareri...ms
-
- pune meta description si meta kw sub title... scapa de restul meta-urilor ptr ca nu iti folosesc
- incearca sa cresti content ratio al site-ului eliminand din codul html inutil (spre exemplu elementele din meniu le formezi prin tr - td - a: poti folosi doar a cu width fix, background punctele alea, pozitionare dreapta si border bottom si poti scapa si de javascript deoarece poti face hover linistit pentru schimbarea culorii de background
- eventual treci layout-ul pe full css si pozitioneaza flash-ul la sfarsitul elementelor din cod.
- nu vad o harta a site-ului in html... xml vad ca ai
- realizeaza un custom error page
- formularul de contact nu ti se valideaza... poti face o validare atat prin javascript cat si prin php dar atunci doar la refresh....
- folosirea de headings este totusi importanta... o definire ierarhica si globala in css ar rezolva problema stilului in cateva linii de cod
- dc tot folosesti css extern scapa de elementele de css inline
- scapa de tag-uri din titluri si descrieri
- pentru elementul home din meniu foloseste la href "/" in loc de url-ul pe care il ai acum... ptr a scapa de eventualul duplicate content
- scoate elementul de href din titlul meniurilor sau fa un replace pe "-" macar
- lucreaza la imagini pentru ca sunt foarte mari si se incarca destul de greoi - eventual realizeaza o galerie foto cu javascript - insa tinand cont si de optimizare (adica de javascript dezactivat)
Cam atat pentru moment... dc mai vad ceva o sa editez post-ul.
Spor.
-
oka...ms ma apuc sa fac din modificarile care mi le-ai sugerat...cand termin cu ele va anunt...
thx again