am scos si eu o fata noua + ceva cod php.. la http://www.4pcsoft.com.
pentru ca este un forum dedicat seo, astept sfaturi in aceasta directie in mod special..
merci de timpul acordat..
Versiune printabilă
am scos si eu o fata noua + ceva cod php.. la http://www.4pcsoft.com.
pentru ca este un forum dedicat seo, astept sfaturi in aceasta directie in mod special..
merci de timpul acordat..
Azi sunt carcotasa :evil:
5 minute am stat doar sa se incarce siteul. Da' hai sa zicem ca e ISP-ul meu de vina.
Tu vrei sa-ti dam sfaturi SEO pe cod scris pe 3 randuri. Nu crezi ca e cam greu de urmarit? Eu, cel putin, dupa 3 ecrane pe orizontala, m-am enervat si am lasat-o balta.
Dar designul imi place ;)
Later: vezi la newsletter: to recive fresh news from us
Nu e ISP-ul tau, si eu a trebuit sa astept dupa el. Si cica trag cu 6 megabiti pe sec. :|
Anyway, vad ca vrei sa te bati pentru Free download (Results 1 - 10 of about 582,000,000), cam multicel.
In cod nu mi-am bagat nasul ca m-a speriat Diana. Ce am vazut, asa quicky:
- titlul de pe home e Home page. De cate ori sa repet ca si linkurile interne conteaza. De ce sa optimizezi pentru "home page"?
- ai linkuri de genul "more details". Incearca "details about numele softului"
Mai departe cand imi fac curaj :)
Inainte de SEO: 21 de query-uri pentru prima pagina? Come on.... Eu zic ca poti rezolva cu maxim 5-6 query-uri permanente prima pagina.
si eu am observat ca se incarca mai greu site-ul
incarca greu.. si navigand am primit si niste errori mysql.. care la refresh si-au revenit, sa faci un debuging la query-uri..
am rezolvat-o cu viteza.. sper sa nu mai apara si alte probleme..
inscaun.. daca mai gasesti ceva.. pls da repede paste la link here sa ma uit si eu..
dar ceva teste? un register, un review, un download.. nimic?
now? ce ziceti?
Timisoara, ISP-ul UPC, 6Mbps
Nu exagerez, dar si eu am stat 4-5 minute pana s-a incarcat prima pagina.
UPC-ul are probleme la extern, din romtelecom/rds/atlas se incarca ok.
la mine s-a incarcat in ~ 3 sec pagina :rolleyes: si am RDS
UPC ... a mers bine.
vezi ca ai "Recommanded" pe prima pagina.
sursa intr-adevar e criminala. pt cei care folosesc Firefox, dupa View Source -> View > Wrap long lines.
Ar fi mers un rewrite si pt paginile cu softul (href="http://www.4pcsoft.com/Multimedia-Design/file_14582-3.html" title="Apex MPEG VCD DVD Converter 5.19" rel="lightbox") ... cred ca ai vrut sa folosesti lightbox si te-ai razgandit, dar ai uitat codul pe acolo ?
da.. merci.. am corectat la Recommended..
sursa e criminala ca asa am vrut eu.. nu am nevoie sa-mi urmareasca cineva codul.. sorry pt review-eri.. dar le zic eu.. nu are css intern, javascript si e tableles + valid
rewrite la paginile softurilor nu merge cu numele in ele.. sunt unele foarte urate si prefer sa le las asa.
rel="lightbox" e de la un javascript.. nu e uitat acolo
inca mai astept sfaturile, parerile si criticile voastre
Mascka,
Ai pus o imagine chiar in dreptul codului adsense. N-o sa ai probleme?
EDIT: As rescrie si url-urile softurilor.
EDIT: Hits-urile contorizeaza? Am dat click pe "buy" (banuiesc ca acolo fac treaba) si nu s-a schimbat.
Members have not reviewit this software yet. You can be the first one who rwite a review!
Design simpatic dar mi se pare cam deschis pentru un site cu reviewuri software.
Partea de jos mi se pare prea incarcata, incearca un alt tip de organizare.
Meniul din dreapta ( ma refer la meniul expandabil ) ar putea fi facut in css pentru ca daca incarca fiecare pagina pe rand se plictiseste vizitatorul si iese :)
@pgabriel.. pai din cate stiam nu ar fi probleme.. am sa mai citesc TOS-ul odata sa vad.. m-ai speriat putin. Am vazut multe site-uri care merg foarte bine si fara rewrite la url-ul softurilor.. stiu ca pierd putin dar am ales sa nu ma complic. Am mai incercat si e cam bataie de cap. Hit-urile conteaza.. dar vezi modificarea doar la refresh.. tab-urile sunt javascript si nu race reload la pagina.
@L3ST merci de corectie..
-designul e plecat de la un template (am link-ul in footer)
- am sa ma gandesc la o structurare mai eficienta a footer-ului.
-nu am inteles treaba cu meniul din css. am facut site-ul in asa fel in cat cea mai mica modificare sa se propage imediat din setari.. deci, daca adaug o categorie noua sa nu fie nevoie de alte editari decat la setarile site-ului.
merci de review baieti.
5` later: pgabriel ai avut dreptate:
am scos imaginea. 10xCitat:
May not place misleading images alongside individual ads
Cu placere. Stiu ca mai demult am vazut pe tutorialized.com acceasi chestie. Erau o gramada de ads-uri pe langa adsense, frumos aranjate de nu-ti dadeai seama. Acum le-au schimbat.
Cand am intrat la tine initial am zis ca e la fel cu cel din stanga si am vrut sa dau click. Dar am zarit "Ads by Google" si m-am oprit sa dau reply-ul aici.
Apropo de rewrite la softuri.
Or fi ele urate dar stii ca pierzi putin mai mult fara rewrite. Imi sustin parerea.Citat:
rewrite la paginile softurilor nu merge cu numele in ele.. sunt unele foarte urate si prefer sa le las asa
Probabil ca a uitat sa-l puna: Solucija Themes
eu astept de 2 minute pe RTL si nu s-a incarcat site-ul. 4 MBps
mmariusel si pgabriel.. link-ul e in footer, adica am lasat exact cum era in template..
@zuk.. nu stiu ce sa zic.. mai dau si vina pe hosting cateodata.Citat:
© 2005-2007 4PCSoft.com design by Luka Cvrk powered by Mascka
probabil, am accesat-o si de pe serverul meu din Germania, aceiasi problema de peering
Merge super bine site-ul acum.
Si ..
In prima pagina Download and Review :D
Felicitari :clap:
:) merci..
nici nu stiam ca sunt asa sus pe google.es.... dar sa stii ca nu e asa mare scofala pozitia aia... adica nu prea ma ajuta..
de fapt.. e si aici tot pe aceeasi pozitie