Eu tot promovez ceaiul de busioc, dar nici cafeaua nu e rea uneori :)
3 linkuri are doar de la silberbauer.at/de/?c=auslandsvertretungen si inca nu am sapat sa le gasesc pe toate.
Spor
Versiune printabilă
Eu tot promovez ceaiul de busioc, dar nici cafeaua nu e rea uneori :)
3 linkuri are doar de la silberbauer.at/de/?c=auslandsvertretungen si inca nu am sapat sa le gasesc pe toate.
Spor
Cred ca ai o problema majora TU, daca un site ca "ala", este langa tine:)))
Prima pagina arata asa:
http://s15.postimg.org/ggqfovj5n/marketa.png
Deci, deci, deci.
Nisa este cred ca cea mai slaba posibila, cred ca rankez loc 1 cu un articol GOL pe un site oarecare:))) Nu-ti mai bate capul cu link-urile, e inutil pe nisa asta. (nici macar nisa nu se poate chema la 110 cautari, din care cred ca 100 sunt ale tale:))))))))))
http://s30.postimg.org/3ujwv0j8x/ace.png
Nu mai discuta de seo, daca "te bate" un asemenea site. Umbla si tu la site-ul tau, ai cs-cart, care este avion dpdv seo, nu inteleg de ce stai cu balaria aia de site. Fa si tu un update la 4.1, are versiune free si aranjeaza site-ul un pic.
www.orientalmed. ro / ace-acupunctura-coreeana / ace-acupunctura-coreeana-100-ace-pachet.html Asta nu e link intern, e spam.
Eu zic sa lasi acele si sa te concentrezi pe altceva, asta nu e nisa, nici macar de hobby. Cei de la "market" au venit cu magento :))). Voi chiar nu cititi nimic inainte sa aruncati cu banii pe geam?
Si eu cred ca site-urile tale trebuie reactualizate dpdv al aspectului. Site-ul concurent are un aspect mai atragator si prezinta produsele imediat, intr-o forma vandabila. La tine observ mult text inainte de a prezenta efectiv produsul de vanzare.
Pentru obtinerea de linkuri catre site-urile tale, poti apela la firme de advertising online.
Succes!
Multumesc pentru raspunsuri chiar daca sunt critice.
Sunt multe variabile in ecuatie.
Tom, dar si pentru ceilalti..
Da e pasiune, dar din asta am ajuns sa traiesc de 5 ani.(si sunt zile in care chiar nu sunt comenzi) Altceva nu prea stiu pentru ca acupunctura am studiat. Pt copii muncesc dar ei imi mananca timpul si aloc max 2 ore pe zi la un asa zis seo.. iar Seo nu stiu mare lucru si nici nu imi iese chiar daca citesc destul de pe situri.
Pe nisa asta am avut noroc. Am incercat sa promovez si produse de pe site cu 300 cautari pe luna si greu am ajuns pe pagina intai dar pe la coada, iar la 9000 de cautari pe luna nu exist pentru google sau sunt banat.
Lucrez singur si fac ce stiu: articole pe cateva platforme, commenturi , ceva forumuri, directoare si cam atat. Acum nici linkurile noi vad ca nu le mai indexeaza usor.
Magento am incercat acum un an si avea timpul de incarcare crunt. iar de customizat, nu m-am descurcat, Pentru lucruri banale in cs cart, in magento imi rodeam unghiile si pierdeam noptile. Nu sunt la nivelul in care sa angajez un programator sau un designer. in plus migrarea sitului e dificila pentru mine si mi e teama cu linkurile indexate deja, sa nu le pierd.
Stiu ca de acolo de sus de la nivelul siturilor cu PR 8 lucrurile par..marunte, dar asta e patratelul unde traiesc eu.
Tom, iti tot citesc postul sa mai scot ceva din el..
cand spui ca cs cart e avion, spui ca e slab, prastie la seo, sau ca e bun la seo?
multumesc
dintre toate testate, doar in cs cart ma mai descurc ..
Avion = zboara. Tu ai cs-cart acum, dar merge slab, asa ca incearca un update la 4.1, sau instleaza un 4.1 si muta continut. NU ai nevoie de magento, ce sa faci cu magento?
Daca tu zici ca e nisa buna pentru tine, atunci succes, dar considera ca e pastele si trebuie sa faci curat in casa (site).
@claudyou. Nu in sens negativ, doar pozitiv. E no 1 (numarul unu) momentan, pana la magento 2.1, cand e posibil sa treaca loc 2:)
Multumesc mult Tom pentru sfat.
Sunt ca vanzatorul de ziare...e toneta mica dar cam asta stiu. Am de gand sa ma extind, dar intampin probleme. Evident cu SEO. Oriunde am incercat sa mai misc ceva nou dau de concurenta la care nu ii fac fata.
Incerc un update de site.
Sa ii pastrez linkurile alea interne tip spam?.:D sau sa le mai scurtez. Nu le pierd ca indexare atunci?
Ms
Tom, jos palaria pentru tine si multumesc inca o data.
Dan