-
Sit revolutie
Ca tot suntem in luna decembrie mi-am adus aminte ca acum ceva ani eram si eu undeva printre revolutionari (in ploiesti)
Evident cand mi-am adus aminte primul imbold a fost sa caut domeniul care s-a nimerit sa fie si liber (asta demonstreaza ce interes exista in Romania pentru revolutia in 89)
Drept pentru care am pus rapid la cap un sit destinat revolutiei. STIU ca are continut foarte slabut deocamdata insa e cam tot ce s-a putut face intr-un weekend
http://www.revolutie.ro
Niste idei/sugestii ar fi insa binevenite. Eventual sprijin in cazul in care mai e cineva interesat de acest subiect
-
mie imi place... daca ai aduna mai multa informatie, text, marturii, una alta... cred ca ar iesi bine site-ul. ai putea sa il si optimizezi cum trebuie.
in sursa am vazut ca ai meta taguri dar nu sunt complectate si un java script pe care poti sa il pui extern.
spor!
-
Cam slabut la continut site-ul, chiar ai dreptate! Ar fi trebuit sa-l mai muncesti ceva ceva la continut si apoi sa-l supui atentiei noastre. Deocamdata nu prea ai ce optimiza.
Nu stiu in ce masura are rost sa folosesti un subdomeniu pentru poze. Google considera subdomeniile drept alte site-uri (sper sa nu gresesc).
Mai adauga continut/sectiuni si cu siguranta vei primi un mai mult feedback.
PS: bogdi99, se zice "completate" si nu "complectate", se folosea, pe vremuri :)
-
Inainte sa te apuci de vreo optimizare sa te gandesti bine la ce cuvinte faci optimizarea. De ex. cuvantul "revolutie" are mai multe intelesuri fiecare dependent de context.
-
este un site despre revolutie... nu trebuie sa fie frumos, nu trebuie sa fie intr-un fel anume... Trebuie doar sa ne aduca aminte de unde am plecat... Personal, l-am vizitat si am vazut toate pozele cu placere... bine, placere, e un fel de a spune.. probabil emotie e mai corect...
Felicitari pentru initiativa si sper sa se dezvolte cat mai corect...
-
Nu-l optimiza..oricum nu ai prea multe de facut.
In schimb, ar fi trebuit "imprastiat" pe net. Sint oameni interesati de revolutie.
Incearca un text explicativ si definitoriu in engleza despre revolutie. In general altii sint interesati de revolutia romana, decat noi.
Felicitari.
-
Mai e mult de lucru si sunt constient de asta..
In ceea ce priveste optimizarea pentru motoarele de cautare cred ca mai mult decat ceva de bun simt nu e nevoie dat fiind faptul ca sunt f putine situri in domeniu si atunci concurenta e relativ scazuta.
Imprastierea pe net e si ea pe drum insa inainte sa pot face asta trebuie sa aiba un continut bogat.
Mersi tuturor pentru feedback iar pe cei curiosi ii astept saptamana urmatoare pentru a putea vedea progresul.
-
Pai, sa postezi aici actualizarea. :)
-
un pic offtopic... ca tot ne amintim de revolutie http://www.noiigolani.ro/
-
Unii nu au cum sa uite...