Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Estimarea pretului unui site

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

0 out of 3 members found this post helpful.

Implicit Estimarea pretului unui site

Salutare.

Acum 2 luni si ceva am cumparat un domeniu .info pentru a incerca afilierea cu 2parale. Partea buna a fost ca nu am plecat de la 0 cu el deoarece inainte a fost acelasi lucru pe el, site de afiliere pe nisa fashion, cu PR2 si cateva backlink-uri bunicele.

In aceste 2 luni site-ul a produs ~400 RON din afiliere si 150-200 lei din 4 link-uri si cateva articole platite. Acum as dori sa vand site-ul dar nu stiu cat as putea sa primesc pe el sau cat sa cer pe el. As dori o estimare de pret de la cei ce sunt in masura. Multumesc.

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    23

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Valoarea unui proiect e dată de NPV (net prezent value). Cum se calculează găsești destule informații căutând în Google (suma încasărilor viitoare la valoarea banilor de azi - ie 110 lei încasați la anul pot însemna 100 lei azi).

În online, de regulă, dar există și excepții, se cumulează sumele care se pot obține pe următorii 2-3 ani. În cazul tău și în această perioadă (criză, schimbări în traficul organic), nu m-aș baza pe sume obținute pe o perioadă mai mare de 6-12 luni. Desigur, sume de bani se pot obține și după această perioadă, însă se datorează mai puțin investiției inițiale și mai mult investiției ulterioare în timp și bani (Managementul prin proiecte spune că este un alt proiect).

Eu l-aș evalua undeva între 1800-3600 lei (dacă se pot obține bani din link-uri lunar) și 1200-2400 fără link-uri. Trebuie ținut cont și că ultimele 2 luni au fost altfel de cum vor fi cele de la începutul anului, așa că mai poate scădea.

Valoarea de piață e una și prețul tranzacției e alta. Dacă ești un bun vânzător sau ai parte de un cumpărător talentat, poți să mai adaugi ceva sau să-l vinzi pe mai nimic.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc infotrip. Viitorul site-ului este incert, poate sa cada pe anumite pozitii, poate fi penalizat, poate scadea sau creste PR. Depinde foarte mult, deaceea nu cred ca va oferi cineva 1800 RON. Eu m-am gandit undeva la 1100 ron sa cer pe el. Dar mai astept pareri.

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    282
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu prea inteleg: in doua luni a produs aproximativ 600 ron si tu vrei sa il vinzi pe 1100?
    La un calcul simplu in urmatoarele 4 luni iti scoti banii. Poate nu ma pricep insa mi se pare putin. Eu tind spre minim 1800 la veniturile actuale.

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    667
    Putere Rep
    31

Implicit

Daca cei 600 RON sunt facuti de Black Friday, cred ca merge vandut cu 1100, dupa cum ar vrea Vali. Daca nu e BF implicat, atunci minim 1800.
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru pareri baieti. De black friday atat pe 22 cat si acum 29-30 comisioanele au fost cu totul de ~200 ron restul pana la 600 au fost facuti in timp. Primul comision l-am avut pe 4 octombrie iar de afiliere m-am apucat pe la sfarsitul lui septembrie cu acest site. De atunci si pana acum a crescut astfel incat am facut cei 400 ron cu afilierea si 200 cu adv si link, iar vizitele sunt cam 4-5 sute pe zi. Se mentine de 1-2 saptamani acest trafic.

Cel mai mic comision are o valoare de 4.46 ron iar cel mai mare de 28 lei ca sa va faceti o idee si mare parte am vandut ghete de iarna pentru barbati, geci femei si barbati si cateva genti de toamna prin elefant.ro

Credeti ca ar oferi cineva 1800, negociabil? As posta la vanzari insa vreau sa fi sigur ca e posibil sa am oameni interesati de el. Link-ul il dau in privat.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    947
    Putere Rep
    35

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Vali Mihalcea Vezi Post
    Multumesc infotrip. Viitorul site-ului este incert, poate sa cada pe anumite pozitii, poate fi penalizat
    Stii tu ce stii. Site-ul este haine-de-firma.info si are toate articolele (mai putin advertorialele) copiate de pe hainetari.com - site-ul meu. De fapt, ai pastrat doar imaginile, dupa ce le-am cerut celor de la Hostico sa ia masuri. Initial, ti-am dat si aici un PM, ai spus ca nu tu ai furat articolele si o sa le stergi, dar n-ai facut-o pana nu au intervenit cei de la hosting.
    E normal sa te astepti la o penalizare pt ca site-ul tau nu are continut. Orice site are la inceput o sclipire, dupa care google il plaseaza unde ii e locul.

Nu stiu daca vei avea sanse sa il vinzi aici pt ca majoritatea sunt utilizatori cu experienta. Eu sunt baiat finut, nu am deschis un topic nou http://forum.seopedia.ro/discutii-ad...-mihalcea.html ca sa vada lumea ca esti si hot, nu doar tepar. Poate n-ar trebui sa ti-o spun eu, dar ar fi cazul sa te maturizezi daca vrei sa faci ceva serios si lumea sa te ia in serios. (apropo, te stiu de cand aveai val33ntyn.info si ma asaltai peste tot ca sa facem schimb de linkuri).

hainetari.com/2013/veste-de-iarna-dama/
    haine-de-firma.info/veste-de-iarna-dama/

hainetari.com/2013/cizme-ugg-cu-blanita/
    haine-de-firma.info/cizme-ugg-cu-blana/

hainetari.com/2012/ghete-iarna-adidas/
    haine-de-firma.info/ghete-iarna-barbati-adidas/

hainetari.com/2013/ghete-piele-dama/
    haine-de-firma.info/ghete-piele-dama/

Cum aratau articolele inainte de a interveni Hostico: View image: ghete vs original: Ghete iarna Adidas @ HaineTari.com

PS: Sunt multi care imi preiau articolele, dar macar unii au bunul simt sau nu se pricep si pastreaza linkurile mele de afiliat. Tu le-ai schimbat.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Ti-am explicat ce si cum de cand mi-ai dat PM, nu ti-am raspuns deodata ce le-am raspuns celor de la hosting. Nu am avut timp dar esti liber sa crezi ce vrei si sa ma etichetezi cum vrei.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

As vrea sa stiu si eu "ce si cum" pentru ca la ce spune colegul nostru ( si demonstreaza ), nu suna bine.
    In plus, ai fost deja demonstrat ca ai furat bani din aceasta comunitate.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu am furat nimic si nu iti datorez explicatii insa iti spun ce i-am zis si lui. Am platit pe cineva (nu are legatura cu online-ul, este o cunostina) sa imi faca articole, aceasta le-a copiat dupa cand am avut timp am scos textele.
    Ultima modificare făcută de Vali Mihalcea; 2nd December 2013 la 01:03.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th July 2013, 16:50
  2. Estimarea pretului unui site
    De MarinelPadurice în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd August 2012, 15:03
  3. Limba unui web site
    De Radu.R în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th June 2012, 14:08
  4. Promovarea unui site
    De Gabriel Puscuta în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 8th November 2010, 12:56
  5. Revigorarea unui site
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th October 2010, 14:45

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •