-
Timpi mari de incarcare.
In ultima vreme am observat ca sunt timpi foarte mari de incarcare pe papucei.ro, atat la pagina principala cat si la cele interne. Am pus url friendly sapt trecuta si programatorul crede ca e din cauza rewrite-ului.
Am studiat si tool-ul http://www.linkvendor.com/seo-tools/speedtester.html si vad ca site-ul meu atinge chiar si 40 sec timp de incarcare pe cand celelalte site-uri care le-am studiat aveau sub 3 sec.
Hostingul il am de la Godaddy.com. Credeti ca ar trebui sa schimb hostingul sau sa mai incerc modificari in site? (poze cu dim mai mica, etc)
-
Hostingul de la Godaddy este destul de slab + pentru piata romana e bine ca serverul sa fie in Romania (viteza + Google).
-
Am mai observat un detaliu:
cand accesez site-ul sta foarte mult (aproximativ 15 sec) la waiting. Ma gandesc ca eu n-am atat rabdare sa astept sa se incarce, apai clientul? Daca aveti sfaturi bune v-as fi recunoscator.
-
Godaddy sunt cunoscuti ptr faptul ca cea ce ofera ei nu este de fapt web hosting... adica spatiul pe care il ofera e doar... "space.. the final frontier".
Eu nu am rezistat mai mult de o luna la ei. Schimba hostingul, go Hostgator daca vrei in afara tarii.
-
sfatul cel mai bun ar fi sa te muti de acolo. godaddy are cele mai proaste review-uri peste tot deci sigur acolo este o problema.
-
La fel iti recomand sa schimbi host-ul. Pe extern cele mai bune review-uri le are hostgator, care recent si-a inbunatatit oferta.
-
Eu am toate siturile pe IcdSoft. Si gabi are cateva acolo.
E pentru mine idealul de companie de hosting.
-
Cel mai bine este sa te muti pe un server din Romania, avand site adresat in special romanilor.
Multa bafta!
-
Merge intr-adevar foarte greu, chiar si cateva minute, vezi sa nu fie ceva de la configurarea prado.
Daca vrei sa testezi daca e de la hosting iti pun la dispozitie cont gratuit, si daca ai nevoie iti fac si transfer-ul server 2 server .
-
Le multumesc tuturor pentru raspunsuri. Sigur e de la hosting deoarece astazi dimineatza se incarca in 3 sec si acum in 50 sec. Deci nu prea vad sa fie o problema in structura site-ului. Mi-am luat si alt hosting de la un prieten pe un server nemtzesc. Sper sa mearga bine.
Am platit in avans la godaddy pe 1 an dar macar au decenta sa imi dea banii inapoi pt. lunile ramase.