Merci oricum . Recunosc ca asteptam o idee mai "smechera" care sa rezolve problema in 5 minute. Dar se pare ca nu exista. ):
Versiune printabilă
ce sanse are un nou magazin online?.. sansele care i le dai tu.. sansele tale sunt mici..daca nu umbli cat mai curand la seo (ia un prof.) si la design (tot un prof.) nu ai sanse.. restul.. mai putin conteaza..
revin cu intrebarea: ce s-ar potrivi mai bine unui magazin online? forum, blog, newslink sau anunturi de vanzare second-hand?
Anunturi, horoscop si director web.
io vorbeam serios ....
Pai atunci ar trebui sa stii ca unui magazin online i se potriveste cel mai bine.. un magazin online!!! Hai, poate o sectiune de articole daca vrei sa ii spui asa, related la produsele / serviciile vandute... Dar altceva, nu cred ca ar avea ce sa caute pe un magazin online... Poate pus sub forma unui blog, ca vad ca asta e moda acum, insa...
magazine online si atat mai exista ..... nu vad ce ar dauna ca utilizatorul sa poata citi ultimele newsuri in domeniu, sa citeasca ceva despre brandurile din magazin, sa intre pe forum si sa discute despre produse, sa ceara un sfat de la altii care au cumparat sau sa faca o sugestie; sa caute un produs second-hand daca bugetul nu ii permite sa ia unul nou, sau sa isi vanda vechiul computer ca sa isi poata permite unul nou, etc. Daca am adus un client in magazin de ce sa ii dau "drumul" asa usor? In plus toate astea genereaza content, promovare, atasament fata de brand, etc ... Free your mind !!!!!
Daca ai fi citit atent, ai fi vazut ca ceea ce ai sus tu, am spus si eu inainte...Pentru ca el este acolo sa cumpere, nu sa citeasca...Citat:
poate o sectiune de articole daca vrei sa ii spui asa, related la produsele / serviciile vandute
Daca acel content generat este ce te intereseaza e ok, altfel.. degeaba il ai...
Din discutia ta reiese ca stii ce ai de facut, ba chiar dai lectii.. nu inteleg de ce ai mai deschis topicul.. pe bune...
In fine, eu iti urez bafta si succese peste succese!
Multumesc de sfat.. o sa vad daca il pot urma...