-
Analiza a site-ului
Acum cateva zile am dat drumul noului meu proiect portal-mobil.ro
As avea nevoie de pareri, sfaturi. Cum sa fac, ce sa schimb, etc.
Google a inceput sa-l indexeze, si spre uimirea mea, de 2 zile imi vin vizitatori din cautari. Nu multi, chiar putini, dar este un pas, nu?
Vreau sa stiu cum stau pe partea SEO. Cum arata design-ul. Oricum, la design nu prea am umblat, thema e (aproape) asa cum am cumparat-o.
Multumesc.
-
e Ok, dpdv SEO on-site, e wordpress, deci un + din start, plus ca ai All in One SEO, Google XML Sitemap...
Pe Homepage as mai pune un h1 si ceva continut mai mult decat excerpt-ul articolelor :)
-
Iti indic sa schimbi cat mai repede logo-ul (zici ca ma uit la o dacie 1310 :) ), in rest e ok, design simplu si curat, cauta pe cineva sa-ti faca rapid un logo simplu si sa se inteleaga ce scrie.
-
Salutare Vali,
felicitari in primul rand pentru noul tau proiect. La grafica arata destul de bine, poate la logo sa il faci mai serios asa sa zic si ceva sugestiv ( un telefon mobil vectorial de exemplu ) in rest e ok, si cred ca ar trebui sa listezi mai putine articole pe index ( cam 6 ).
-
In locul tau as face urmatoarele modificari:
- as schimba logo-ul. Un icon sugestiv si un text este mult mai ok decat logo-ul curent.
- as mai reduce spatiul dintre titlul articolelor si excerpt.
- as pune un border de culoare gri pe imagini.
- sidebarul l-as pune intr-un chenar (am eu un fix sa fie zonele delimitate printr-o bordura).
- as optimiza categoriile
-
"Articole relatate" ma gandesc c-ai vrut sa zici "asemanatoare"
-
Ar trebui sa pui descrieri la categorii si keywords.
-
Multumesc tuturor. Din pacate, nu voi mai avea timp de el si-l voi 'abandona'. Am alte prioritati mai mari.
Tnx again.