Schimba fontul din sigla, e prea de vandut limonada. In rest, foarte fain, imi place.
Versiune printabilă
Schimba fontul din sigla, e prea de vandut limonada. In rest, foarte fain, imi place.
S-a facut vreo vanzare?
am adaugat si eu un gig, buna initiativa, sper sa fie promovat cat mai bine
@Popa Flavian - 1, dat fiind faptul ca promovarea a lipsit.
@Puthre - vreo sugestie?
@Alias - mersi de participare. Esti binevenit sa ne ajuti cu promovarea, daca vrei :)
ocealan :Google Web Fonts Bowlby One sau Google Web Fonts Days One sau Google Web Fonts Open Sans
Oricum, ceva modern, fara serife.
@Mersi Puthre, o sa il incerc pe asta : Google Web Fonts Bowlby One
Daca nu moderezi strict ofertele, ajungi site de mica publiciate:
Voi Oferta completa vouchere Google adwords pentru $10
Salutari Vand vouchere pentru reclama in reteaua Google Adwords cu diferite valori : 50$ , 80$ , 105$ , 115$ , 140$
Chiar daca ai numai 3 anunturi, dar macar sa fie de incredere, scrise corect si in tema site-ului.
Accepti si vanzari de masini?
ON :
Mie unul mi se pare ca voucherul google adwords poate fi incadrat cu succes in categoria : Optimizare si Promovare
Intrucat era anuntul meu l-am editat astfel incat sa contina un singur produs (voucher de 140$ Google Adwords)
OFF :
Cu ocazia asta m-am gandit sa mai ofer comunitatii o serie de vouchere adwords.
Cred ca prind bine acum in perioada aceasta.
Voi crea un topic cu aceasta oferta.
@Dan - moderarea ofertelor nu se face instant deoarece nu suntem in permanenta conectati cu websiteul. Legat de gig-ul mentionat de tine, vad ca superbus l-a modificat ca atare.
Vanzarea de masini nu face obiectul websiteului acesta fiind unul de servicii. Daca reparai masini te incadrai :)
Vad ca m-ati inteles gresit.
Eu iti dau un sfat, este vorba de tematica PUBLICA a site-ului si de ce scrie tot acolo pe site.
Este vorba clar de munci, servicii, nu de vanzari. Daca vrei sa il faci ca fiverr si sa aiba succesul lui fiverr, bazeaza-te pe o suma f mica si fixa. Daca vrei sa iti faci site de anunturi pt seo-isti, schimba numele domeniului, tematica, etc.Citat:
Cum functioneaza?
Principiul este simplu : Publici serviciile pe care esti dispus sa le prestezi si astepti potentialii clienti.
Este vorba de ce intelege vizitatorul si de increderea pe care o prezinti. Cand cineva deschide pagina munci.ro si vede interfata, se asteapta sa gaseasca exact ce scrii tu la descriere: servicii. Eventual cu pret standard, ca pe fiverr. Daca tu pui si vanzari iese o varza, vizitatorul isi da seama ca nu e ingrijit site-ul, nu e moderat, automat pierde increderea.
Tine cont ca lucrezi cu bani si tebuie sa prezinti incredere MAXIMA
PS: un sfat de la mine: cu cat te iei mai in serios, cu atat te iau si altii mai in serios. In momentul in care lasi garda jos, ai pierdut tot. De aia forumurile mari sunt moderate cu atata strictete, de aia site-urile cu anunturi serioas enu publica orice porcarie.
PS2: maaaare atentie cu paypalul. Va trebui sa ai cont business (nu mai stiu cum ii zice) si sa il verifici, sa scoti limitele anuale. De asemenea, la prima reclamatie catre paypal, contul va fi blocat, asa ca e bine sa ai ceva de rezerva. Ai grija ca garantezi niste servicii pe care nu le oferi tu. Fa-ti un cont de rezerva pentru inceput, sa poti efectua plati si sa incasezi chiar daca contul principal este inchis/blocat pentru cercetari.