-
Eu altfel vad treaba si poate o sa si implementez un astfel de joc ...
Un joc flash sau html care sa fie mai greut si clar sa fie pe scor. Cine are scorul cel mai mare castiga premiul. Scorurile pot fi resetate zilnic/saptamanal sau lunar. In functie de cum resetezi scorul bagi si premii mai mici sau mai mari.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Eu altfel vad treaba si poate o sa si implementez un astfel de joc ...
Un joc flash sau html care sa fie mai greut si clar sa fie pe scor. Cine are scorul cel mai mare castiga premiul. Scorurile pot fi resetate zilnic/saptamanal sau lunar. In functie de cum resetezi scorul bagi si premii mai mici sau mai mari.
-
M-am gandit si la concursuri bazate pe scorul de la un anumit joc. Daca iti iese un astfel de joc te astept cu drag sa-l propui iar daca trece de toti 'testerii' va fi un joc al unei zile.
Alti useri? Alte pareri? Legati-va si de aspecte seo
-
Din momentul in care a fost prezentat si pana acum site-ul a suferit o serie de modificari.
O sa incerc sa le punctez mai jos:
-Chenarele din site erau niste imagini, acum toate sunt facute din css
-Modificari mari la pagina jocului (cea mai mare modificare de aici ar fi chenarul in care a fost jocul introdus si diferitele butoane)
-Optiunea de a juca jocul in modul fullscreen (am inteles de la unii ca ar fi destul de util); din pacate nu toate jocuri pot fi scalate insa majoritatea merg.
Cam atat e ceea ce se poate observa din afara, nu are rost sa intram si in modificarile din spatele site-ului.
Sunt maniac dupa optimizarea site-ului dpdv al vitezei de incarcare. Momentan scoate un timp de 1.6 secunde cu o marime a paginii de 73.1kb (conform gtmetrix).
Sunt convins ca mai pot fi multe modificari.
Astept cu mare interes propunerile/sugestiile si criticile voastre si as fi bucuros daca ati fi la fel de amabili ca prima data cand v-am cerut acest lucru.
Site-ul ruleaza de 203 zile si are implicit 203 jocuri adaugate. Vreau sa le multumesc cu aceasta ocazie tuturor celor care joaca jocul ales de noi zilnic.
LINK: http://unjoc.com
-
interesant jocul de azi:)
-
Foarte interesant conceptul, am jucat si eu jocul de astazi si chiar m-a facut curios si cu siguranta o sa revin si maine. Felicitari pentru idee, multa bafta si mult succes! Tine-te de treaba pentru ca inovatia mereu aduce succes!
P.S.: imi place designul in mod deosebit
-
Mersi de pareri baieti.
Suntem abonati la cele mai mari site-uri producatoare de jocuri deci puteti fi siguri ca selectam ceea ce este mai bun.
Intotdeauna mi-am dorit ca design-ul sa fie simplu si eficient.
-
Super idee și super concept. Se mișcă destul de rapid.
O singura chestie nu inteleg: dacă site-ul e la adresa unjoc.com, de ce sus în stânga avem unjoc.ro, care te direcționează tot la unjoc.com.
-
Mersi frumos de atentionare. A fost o greseala de a mea din graba. Se modifica.