Catazx
Versiune printabilă
Se incarca cam greu, in primul rand. Sau am eu probleme cu netul?
Da, imi pare rau. E de la host.
blabla, ce e de zis? o tema simpla, cam seaca si ... atat.
http://catazx.com/datele-personale-pe-net - chestia asta e o mare porcarie. Cand cumperi ceva, domenii, hosting, intotdeauna se dau datele personale, nu se pun chestii aiurea.
Inca o chestie, lasa-te de dat sfaturi. Ai 14 ani, chiar nu e o varsta la care sa dai sfaturi, mai ales de online.
1) www. site.com si site.com
2) mai lucreaza la viteza
3) la pagini nu ai descriere
4) la o poza n-ai un alt.
mai las si colegii
La punctu' 1 la ce te referi?
Your First 30 Days of Blogging
How To Write A Blog Post
15 Things I Wish I Had Known When I Started My First Blog
@ http://catazx.com/merita-sa-dai-bani-pe-tema incearca sa scrii lucruri la care te pricepi ... cu siguranta merita sa cumperi o tema, mai ales in cazul tau; tema actuala nu iti ofera nici un gram de personalitate.
Stiu ca ai numai 14 ani si tocmai de asta as incerca sa iti dau un sfat, pe care l-am primit (&citit in diverse carti) si eu la randul meu: incearca sa faci ceea ce iti place, in cazul tau scrie despre ce iti place/ esti pasionat. Cu articole de genul de mai sus, imi pare rau sa te dezamgesc dar cu siguranta vei ramane in anonimat.
www. catre catazx.com sau invers? nu ma pricep cu de astea. :P
Alegi in functie de ce iti doresti tu. Mie mi se pare mai inestetic de exemplu varianta cu www.
Legat de blog, cum zicea si No Name incearca sa scrii despre ce iti place, despre ce faci tu, despre tine (ca doar e blog personal). Nu te lega de subiecte "profesionale", ca nu in alea sta succesul blogului. Cei care au succes cu subiectele respective o au pentru ca... sunt niste profesionisti si cu asa ceva se ocupa (de exemplu, ca sa scrii un tutorial axat pe programare, trebuie sa fii un programator care 'simte' ce-a scris acolo, nu un tip care a citit si el un (alt) tutorial iar acum il reproduce).
Ok, o sa incerc. Desi nu cred ca am facut asta.
Am schimbat hostul, cum merge acum?
Eu totusi nu am inteles ceva "Inafara ca afara sunt sapte grade, e noros si ca am dat de dimineata peste o proasta nu e nimic. Si cred ca mai sunt multi la fel ca ea, care merita sa fie calcati." La 14 ani ai masina de erai sa dai peste ea?
Si Ontopic, este cam simplut blogul, vino cu ceva mai personal, macar un slogan personalizat, o poza ceva de decor. In rest numai bine!
Easy, ai primit ceva sfaturi si aici, te sfatuiesc sa citesti din forum cat mai mult, aplica la blogul tau cat de multe sfaturi poti, apoi revin-o pentru pareri. E destul de enervant ca la fiecare modificare pe care o faci la blog sa vii sa intrebi: acum cum e?
Sa stii ca apreciez ca la 14 ani ai preocupari SEO-iste (si nu cred ca sunt singura). Totusi, majoritatea dintre noi avem servici, familie, catel, purcel, nu prea avem timp sa raspundem chiar la toate intrebarile, mai ales daca ele se tot repeta pe forum. Citeste mult, ca ai ce, si numai daca ai neclaritati intreaba-ne. O sa-ti raspundem cu placere :)
Okey, am luat aminte!
M-am reintors. La fel si cu blogul, l-am mutat pe host platit si l-am prelungit.
Imi cer scuze pentru greselile din trecut.
Am updat blogul din toate punctele de vedere. Vreau niste pareri, critci, orice ari fi. :)
Care blog?
Si ma uitasem pe profilul lui, dar n-am vazut link-ul ala.
Imi place cum arata blogul, dar eu sunt adeptul stilurilor minimaliste, altii poate il vor considera prea lipsit de culoare.
Ai doar doua pagini pe meniu, incearca sa le completezi.
Tema nu imi place, sau poate ar arata mai bine daca ar fi mai mult continut pe sidebar si header. Sa-ti modifici pagina About.
Modificat.
<meta name="keywords" content="statusuri yahoo messenger,frizuri emo,blog personal" /> :-)) Schimba cuvintele alea cheie ca nu te ajuta cu nimic in afara de "blog personal". Scrie cuvinte cheie mai relevante.
LE: Tradu tema in limba romana.
Easy, ai 2 plugin-uri pentru optimizare SEO. Alege unul si bun.
Pentru poze iti recomand plugin-ul NextGen Gallery.
Fiecare n-are ce are celalalt. Am Yoast SEO si Meta SEO Pack.
Dai un View Source la index si vezi ca are. Ai de doua ori tag-urile de description si keywords. Dar totusi...nu pricep de ce trebuie sa folosesti doua.
Gata, am scos unul. Apropo, as vrea niste pareri legate de optimizarea blogului si aspect.
Ti-am lasat un coment si pe blog. Ca s idesign actual e ok, mie imi place, e simplu si dragut. Arata exact a ceea ce vrea sa fie.
Pentru optimizare cred ca-ti trebuiesc intai ceva mai multe articole:)
Acum sunt ocupat cu un proiect, pe viitor ma voi ocupa si de blog. Multumesc tuturor de feedback, am invatat multe de la voi.
That yellow it's very eye-catching but it's also very disturbing...
e cam sec blogul