-
mydrunkbuddy.com
New project!
http://www.mydrunkbuddy.com - poze,video, povesti amuzante cu oameni beti.
Tema este creata si implementata de mine pe WP. A fost chiar mai usor decat credeam. La inceput vroiam sa fac un CMS de la 0 pentru el.
Nu prea-s multumit de pozitionarea reclamelor.Daca aveti vreo sugestie...
-
haha, imi place nisa, s-ar putea sa ai sanse sa primesti destul traffic organic si vizitatori fideli daca te tii de el. Tema e dragutza dar ai putea sa depui putin efort sa faci un logo ceva mai pro. Apoi ads-urile au o culoare un pic prea tipatoare si nu as da nici din greseala click acolo. Intotdeauna am fost de parere ca ads-urile sunt mult mai bune daca se blend-uiesc cat mai mult in site decat daca ies in evidenta.
Good luck with it. Am poze cu mine dizzy dar n-o sa vada niciodata cum e pe vreun site :)
-
Tagurile care contin un singur subiect au un font foarte mic. Eu aproape ca nu le vad nici cu ochelari :) . Cum zicea si Nosfer, backgroundul ads-urile ar trebui modificat. Incearca sa mai adaugi si ceva continut langa poze/video-uri.
-
astazi am inceput sa adaug continut, inca fac research
tagurile alea ar trebuii sa fie "cloud" dar se pare ca nu m-am priceput eu sa-l fac sa mearga, investighez
nu ma apucam sa fac site de fun, dar nu mai e niciunul pe tema asta
@Nosfer , poate ai vreun prieten "binevoitor" care sa trimita o poza cu tine :)
si eu am poze de genul asta dar niciuna nu e destul de comica incat s-o pun
mai astept ceva pareri pentru ad-uri
-
:)))))) Kleampa, genial....
iti trimit si eu o poza cu un prieten
-
deci oamenii n-au nicio jena sa trimita imagini cu prietenii lor, e de bine asta
-
@kleampa majoritatea se simte jenat sa trimita poze despre el insusi :)
PS: o singura data am fost atat de beat, dar era 1. in armata, 2. inaintea erei aparatelor foto digitale :D
-
Deci primul filultet ala cu sārbii e mortal.. Nu mai pot :)) :)) :))
Foarte tare nisa..
-
Sper sa nu am si eu prieteni ca mine :))
1.Nu e chiar un prieten, e un cunoscut din camin.
2.Nu prea are treaba cu site-urile in engleza, e cu fata in jos, deci nu il recunoaste lumea
Cel putin eu asa raman cu constiinta curata :)
-