-
Analiza Boombiz.ro
Salut baieti,
Am urmatorul site: http://www.boombiz.ro si cred ca are atat probleme SEO, cat si de continut.
Sunt interesat de parerile voastre. Scopul meu e sa fac un site util care sa ajunga la 1000 vizite/zi.
Ce ar fi necesar siutil de adaugat?
Ce probleme seo ati vazut?
Structura unui link de genul acesta ( "www.boombiz.ro/firme/--7.html" ) dauneaza optimizarii?
Multumesc mult!
-
Momentan nu prea se incarca, o sa revin mai tarziu cu cateva idei.
-
Si eu am incercat sa accesez siteul si n-am reusit ...
-
Intr-un final s-a incarcat, ai ceva probleme cu serverul. Designul e destul de ok felicitari.
-
Nu am vazut metatagul description si keywords .
-
nici la title nu e prea ok , lipsesc h1 h2..
daca si site de afaceri nu face le cu site de jocuri
-
Eu o sa spun doar ce nu-mi place:
- nu-mi place ca pozele din lista cu anunturi sunt redimensionate artificial.
- nu-mi place sa vad pe un "portal de afaceri": Parteneri: Jocuri Fete Barbie.
- nu-mi place modul in care ai formulat textul de pe pagina "Termeni si conditii"
- nu-mi place numele domeniului, creeaza confuzie cu bloombiz.ro
As acorda mai multa atentie scriptului pt. cursul valutar, daca nu poti pune ceva complex care sa afiseze cotatiile si pentru alte zile, macar pune niste sageti informative ca sa stim daca a crescut sau nu cursul in ziua respectiva.
Cateva erori: boombiz.ro/regulament.php
Zona statistici din dreapta mi se pare inutila pt. utilizatorii obisnuiti, iti ocupa spatiu degeaba.
Folosesti prea multe culori, iar la prima vedere mi-a lasat impresia ca vad un curcubeu.
Cu butoanele "meniu" din header ar mai trebui sa te joci putin.
Nu cred ca e o idee prea buna sa lasi link-uri directe si in interiorul anunturilor: EX: boombiz.ro/ideiafaceri/Group_Real_Consulting-29.html
Pt pagini link-urile arata asa: boombiz.ro/anunturi/--2.html, de ce nu pui simplu /anunturi/2.html
In meniul din stanga (homepage) ai asa:
Boombiz.ro
Harta Site
Eu recomand:
Portal Afaceri
Link 1 Meniu
Link 2 Meniu
Am observat ca in link-uri folosesti "_", e recomandat ca pt. delimitarea cuvintelor sa folosesti "-"
-
Multumesc pt sugestii. Foarte bune!
H1 si H2 , am pe paginile de detalii!
Cu designul, da, nu sunt un priceput. Totusi am vazut site-uri cu grave probleme de design si au vizitatori multi si fideli. O sa mai lucrez si la design, poate va iesi ceva mai bun :)
W!ll la ce ai vrut sa te referi aici ? N-am inteles!
"Nu cred ca e o idee prea buna sa lasi link-uri directe si in interiorul anunturilor: EX: boombiz.ro/ideiafaceri/Group_Real_Consulting-29.html"
As vrea cateva sugestii si idei pentru partea de continut si optimizare offpage!
Am L.E cu site de jocuri pentru ca momentan nu prea prezint interes cu 150 vizite /zi, site-urilor bune de afaceri din nisha mea
Multumesc!
-
Incearca totusi altceva decat site-uri de divertisment pentru ca denota (poate e prea mult spus totusi) putina neseriozitate, sau cel putin asta e parerea mea cand as vedea asa ceva.
iar dincolo, se refera la faptul ca permiti linkuri dofollow in anunturi, ceea ce ar putea atrage cateva spamuri. Poate ar fi o idee ca daca tot le lasi sa le faci no-follow ca sa nu merite osteneala spammerului.
-
Uite si niste link-uri utile: http://www.seositecheckup.com/
http://www.rankingtoday.com/seo/site-checkup.php
Din ce am navigat pe site imi place, este destul de ok. :)