-
Salut,
Nu este vorba de teapa dar, dupa ce au citit acest post, multi au considerat ca le insulti inteligenta.
Nu uita ca este un forum de specialitate si nu uita ca majoritatea celor care activeaza aici stiu cu ce se mananca online-ul.
Prin faptul ca tu arunci 2 poze si expresii "in maxim un an va fi cea mai tare retea de socializare si complexa aparuta vreodata" nu fac decat sa iti scada credibilitatea.
Cireasa de pe tort : Inregistrare gratuita printr-un link referral (danke Krumel pt edit)
Cam ce impresie crezi tu ca ai facut?
-
salut , ai dreptate probabil am facut o impresie proasta si multi au inteles ca am exagerat si nu m-am exprimat bine si nu am descris cum trebuie.
Si eu stiu cu ce se mananca online-ul si deaia am postat aicea crezand ca sunt si alti interesati.
oricum parerea mea ii ca ii o treaba buna acel site cu toate ca acuma schioapata , in 2 luni apare CashBack Romania si atuncea v-om vedea ce companii vor fi , probabil : Orange , Vodafone , Emag , ramane de vazut , de ex : La Cashback Orange Polonia are 12.5-25% cashback , iti da pana la 25 % bani inapoi pentru ca esti membru free sitetalk pentru diferite servicii Orange.
Sunt multe companii printre care si : Amazon USA si UK da 1,5% inapoi , Vodafone Spania : €0.5-7 cashback . etc pana la 5000 de companii , se poate verifica la rubrica CashBack.
-
Ti se pare ca stii cu ce se mananca online-ul, inainte de online poti sa te apuci sa iti inveti propria limba si sa scrii corect, ca n-ai nimerit intr-o comunitate de manelisti, daca n-ai observat. Daca tu crezi in site-ul ala, esti extrem de naiv, cand iti spun 10 membri ca esti beat, mergi si te culca, nu sustine tu ca de fapt acei 10 membri n-au dreptate si tu esti singurul care ai dreptate.
-
-
Raulll, sunt membru sitetalk, am chiar si actiuni la asa zisa companie unaico, cumparate de mama fara stirea mea. Este o mare prostie. Sitetalk nu vine cu absolut nimic nou, acele licitatii existente pe site au fost interzise in Romani in urma cu 7 sau 8 ani iar tot sistemul lor este o schema piramidala. Aceste scheme au reputatia ca nu merg. Posibil sa nu fie asa, dar ma indoiesc. Atata vreme cat inscrierea nu este virala si este pe baza de " Hai te rog, inscrie-te, ca ma ajuta sa castig un cent" nu are nicio sansa sa ajunga nici macar la 10% din valoarea facebookului. Inca o data, poate ma insel si sper sa o fac :).
-
salut , cate ovc ai ? ai in sitetalk sau opn actiuni ? iar cand le-ai luat ? cand au fost mici 0,10 centi ?
iar in ce retea esti a cui ?
iti dau o vesta buna in 2 luni o sa apara atatea lucruri noi cat nu au aparut in 4 ani la un loc asa spun sursele.
Razvan sti si tu bine ca sitetalk progreseaza mult tinand cont ca in ianuarie avea numai wall si games. Acuma are : chat , auction , cashback si in 2 luni se lanseaza multe .
Ce facebook din primul an a fost wow hai sa fim seriosi i-a trebuit vreo 7 ani sa ajunga unde ii si bravo lor .
-
Care surse? Te platesc astia cumva sa le faci promovare aici? Eu cred ca totusi nu ti-ai gasit bine unde sa postezi.
http://i.imgur.com/BhAUhcQ.png
-
Raulll, posteaza-ne si noua niste screenshot-uri cu banii incasati de prietenii tai, dupa ce au castigat licitatia.
-
1 Ataşament(e)
Ataşament 2668
se poate verifica poza la licitatii inchise
-
Sa inteleg ca acum ai in casa un TV castigat de la ei?