-
Ah, atunci da, ele pot fi exemple bune de publicitate verticala. Altele pot fi Jumpstart Automotive (printre cele mai vechi agentii de publicitate verticala, aceasta axata pe industria auto), Glam Media (fashion si lifestyle), NetShelter (IT & Telecom), si multe altele.
-
Design-ul este aproape gata. Am cateva solutii pentru logo, si m-ar ajuta mult cateva pareri din exterior.
Acestea sunt variantele deocamdata: http://www.vertify.ro/VertifyLogoProposals-01.jpg
Voi ce ati alege?
-
Toate sunt faine, dar imi place cel mai mult conceptul de la 1 si 3.
-
Primul si cel cu V-ul mov am impresia ca seamana cu alte logo-uri, nu imi dau seama insa cu care. Imi plac 2 si 3 din stanga.
-
Mie imi place logo-ul albastru. Atrage atentia, iar ca favicon ar fi, de asemenea, usor de retinut.
-
Toate logourile sunt interesante !
Cred ca ar trebui ca sa incerci si o imbinare a tuturor logourilor postate !
-
Varianta pe albastru mi se pare cea mai buna
-
asteptam sa dezvalui Nisa, multa bafta
-
Am implementat noul design al site-ului, atat pe partea de blog cat si pagina principala. Cum veti vedea, majoritatea linkurilor is neaccesibile, deoarece adserver-ul inca nu este terminat.
Blogul a primit si el un mic redesign, fiind acum integrat in site.
Sper ca noul design sa va placa; pentru informatii asupra firmei de branding cu care am lucrat, va pot da pm cu detaliile de contact.
-
Simplu, curat si profesional .. mie unul imi place noul design.