Am primit astazi un email de la cei de la Opera care anuntau ca My Opera va fi inchis.
![]()
Am primit astazi un email de la cei de la Opera care anuntau ca My Opera va fi inchis.
![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Tristete mare pe Seopedia, cum o sa mai ajunga lumea rapid in top la concursul "O lada de bere"?![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
OFF: Ma gandesc in 2014 ca pe langa o lada de bere sa ofer premiu si un Lamborghini Sogna![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Tot eu : https://www.google.ro/search?num=100...o+lada+de+bere si acum in ajunul craciunului.
Nasol cu opera, dar se pare ca asta e trendul, tot ce e free dispare. Am dubii ca au primit si ceva "info" de la google, ca multi altii care initial au trecut la "no-follow", "no-index" si ulterior la inchiderea unor servicii.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)