Am scris in articol in engleza, despre noul AdsBot, si despre arbitrage.
Scuze ca nu am timp sa comentez asupra lui, sau sa traduc ceva aici, dar deja am stat destule nopti cu treburile..
Fac ce pot si eu![]()
Am scris in articol in engleza, despre noul AdsBot, si despre arbitrage.
Scuze ca nu am timp sa comentez asupra lui, sau sa traduc ceva aici, dar deja am stat destule nopti cu treburile..
Fac ce pot si eu![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ok, dar a vazut cineva robotu asta in realitate ? Ce user agent are ? Sunt multe presupuneri pina acuma, dar niciunde nu zice cum il prinzi, care e user-agentu .
Cred ca Weasel ar trebui sa stie mai multe. Am avut o conversatie cu el pe mess despre asta.
Weasel....?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Hai ca stim si noi cate ceva:
Googlebot-Mobile: crawls pages for our mobile index
Googlebot-Image: crawls pages for our image index
Mediapartners-Google: crawls pages to determine AdSense content
Adsbot-Google: crawls pages to measure AdWords landing page quality
Asta se stie, dar exact user agentu il cunoaste cineva, stringu de identificare ?
Am site cu adwords, landing pages , etc, i-am pus capcana speciala sa-l vad cind vine, da nici gind sa apara.
deci reiau intrebarea: l-a vazut cineva in loguri, si daca da, ce user agent are ?
mersi.
Ala e un o parte numai din user agent, nu tot. Intrebarea mea e doua:
1. care e exact user agentul ?
ex. Googlebot/2.1 (.googlebot.com/bot.html)
2. daca l-a vazut cineva in loguri .
1. Dupa cum ti-am spus si mai sus, ce am scris acolo ESTE user-agent-ul. De ce nu vrei sa intelegi ?
Din Why does AdWords visit my ad's landing page?:
2. Il vei vedea in log-uri doar daca faci reclama in reteaua Adwords. Si il vei vedea pe landing page-ul definit in ad-ul tau.To prevent AdsBot-Google from accessing your site, add the following to your robots.txt file:
User-agent: AdsBot-Google
Disallow: /
1. AdsBot-Google Nu e user agentu, e o bucata in el. Mozilla/5.0 (compatible; Yahoo! Slurp; .yahoo.com/help/us/ysearch/slurp) e un exemplu de user-agent, sau Wget/1.9+cvs-stable (Red Hat modified) . In fine...
2. Asta e, ca nu il vad in loguri , am si schimbat landing page-urile in ideea sa vina sa le bage in seama, am adaugat altele noi, pe care nu le putea lua din cache, etc. Tot nimic, nu e.
1. Eu nu te inteleg. Nu ai nevoie de tot User-Agent-ul ca sa il poti identifica.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)