mersi, ben :lol: am rezolvat problema...
Versiune printabilă
mersi, ben :lol: am rezolvat problema...
si daca tot putem face propuneri aicea - ar fi interesant sa adaugi la fiecare grupa, numarul de site-uri inscrise - sau astepti sa fie mai multe, sa ai ce arata ...
yup, exact asa o sa fac... dar nu acum, cand multe categorii au 0 linkuri in ele. mersi.
foarte interesant proiectul.
sunt curios daca va avea macar vreun mic efect asupra celor cu site-uri "inscrise" pe stopseospam :)
Stiti cumva daca s-a intamplat asa (adica sa se scoate textele alea ascunse dupa ce au aparut pe stopseospam)?
Si o ultima intrebare: exista cineva care sa reverifice site-urile puse intr-un anumit interval de timp?
Cred ca site-ul e mai degraba.."informational" decat cu vreun scop ajutator ptr. motoarele de cautare.
Seo spam nu e o ilegalitate juridica, doar o modalitate Seo de a capata locuri la rezultate prin modalitati "ne-etice" d.p.d.v. SEO.
Eu cred ca ar trebui aratate care si cum sint.
Unii si-au schimbat atitudinea dupa prezentarea lor pe forum si au acordat o mai are atentie modalitatilor "corecte".
Deocamdata, siteul o sa fie online, dar nu ii fac publicitate... asta pana cand voi primi raspunsul de la avocatul cu care am discutat... chiar nu am chef de probleme din cauza acestui proiect...
Nu am verificat unde-i hostat dar de ce nu-l pui undeva in afara tarii unde un astfel de site e legal?
e hostuit in state.... dar asta e irelevant. daca compania XYZ vine si ma da in judecata ca i-am stricat imaginea, si eu nu sunt asigurat de un disclaimer adecvat, etc etc, atunci siteul poate fi hostuit si la Bin Laden in pivnitza, ca tot degeaba :lol: asa ca vreau sa]Citat:
Postat în original de miromulus @ Jan 15 2006, 09:38 PM) [post=9141
Nu am verificat unde-i hostat dar de ce nu-l pui undeva in afara tarii unde un astfel de site e legal?
[/QUOTE]
e hostuit in state.... dar asta e irelevant. daca compania XYZ vine si ma da in judecata ca i-am stricat imaginea, si eu nu sunt asigurat de un disclaimer adecvat, etc etc, atunci siteul poate fi hostuit si la Bin Laden in pivnitza, ca tot degeaba :lol: asa ca vreau sa pot sta linistit :rolleyes:
Am incercat sa introduc http://www.bikeshop.ro/ (text ascuns in partea de jos a paginii), dar mi-a dat eroare :(