Tipul ăsta o să ia într-o zi şi amendă pentru cel mai enervant business owner, o să vedeţi - dă la ştiri.
Versiune printabilă
Tipul ăsta o să ia într-o zi şi amendă pentru cel mai enervant business owner, o să vedeţi - dă la ştiri.
Eu nu inteleg, ce inseamna "firma de recuperare"? Sincer nici nu am stiut ca exista asa ceva, legal. Cu ce anume se ocupa, bat la usa la datornic si il preseaza sa plateasca?
Cam asa ceva... Firmele astea sunt mai mult un fel de sperietori pt. datornic si se ocupa cu trimiterea de scrisori, sms-uri telefoane e-mailuri etc. astfel incat datornicul sa plateasca fara a se ajunge in instanta.
Mah... asta a ajuns pe prima pagina in categoria bloguri pe trafic.ro(vad ca are si multe intrari din motoarele de cautare ;)).
Cu ce doamne am gresit? :))
Si eu am primit mail de la asta, si nu imi amintesc sa-mi fi dat adresa. Vazand ca au primit si atatia altii, m-am linistit (oarecum).
In alta ordine de idei, e chiar culmea omul: pretinde ca apara consumatorii, dar face un spam de zile mari.
A incercat cineva sa se "dezaboneze" ?
Cam da.
Firma de recuperare "cumpara" creantele de la tine la (sa zicem) 80% din valoarea lor, si pentru alea 20% ce-i raman ii streseaza pe datornici pana platesc. Cea mai enervanta afacere din lume (daca nu luam in considerare comis-voiajorii cu "piciorul in prag").
Si eu am primit spam de la "Asistenta pentru consumatori" , se pare ca au " cules " adresa de e-mail folosita la postarea comentariului pe siteul lor .
M-am dezabonat si pana acum nu mi-au mai trimis spam .
Oricum , urban iulian este celebru pe internet datorita faptului ca a fost primul amendat pentru spam .
spam nesimtit de la oameni ca atare
si eu am primit spam zilele astea cu asistenta consumatorilor. Ma simt si mai guilty ca am citit un articol de acolo :(