Cata inspiratie...
http://www.magazin-online.ro/listaPARFUM1.htm
Versiune printabilă
Cata inspiratie...
http://www.magazin-online.ro/listaPARFUM1.htm
LoL :)) A incercat sa puna o gramada de ancore pe acelasi link ca sa se optimizeze pt toate keywordurile alea:)))
Uneori cred ca sunt femei cei care se ocupa de promovare...:clap:
E frumos, e foarte frumos:)
Oare gresesc sau asta chiar se cheama "SEO Spam"?
pe mine nu ma face sa rad, adica ce parfum sa aleg? detector de radar?
:)
<meta name="subject" content="Detectoare radar, detector radar, Camere foto, camere video, statii radio, Romania">
<meta name="classification" content="Detectoare radar, detector radar, Camere foto, camere video, statii radio, Romania">
As vrea sa cunosc cateva;))
Cred ca se refera la ea :D
nu neaparat ca ma refer la mine....dar mi se pare absurd sa cataloghezi asa un spectru destul de larg de persoane pentru simplul motiv ca sunt femei :| ...intr-adevar..orice padure isi are si uscaciunile...insa asta nu inseamna ca padurea e formata doar din uscaciuni`
mda...optimizat fortat si degeaba....exact stilul de 'parazit' al internetului care a descoperit cateva concepte de SEO si si-a facut site doar pentru link exchange ... usability zero, stil zero, site-ul nu e facut ca sa cumpere cineva de pe el
exact stilul de 'afaceri' cu care ma 'lupt', si carora eu nu le prevad viata prea lunga
Scuze mari...uneori sunt mai rautacios;))dar e ca si cum am vorbi de tigani sau manelisti si generalizam:-??
Pt detectoare radar e pe poz 6.PE prima pozitie e fiindca are link sponsorizat.
Pt magazin online nu sunt nici in primii 5.Ala e alt site magazine-online.ro.
Eu nu ii inteleg pe cei care scriu in titlu de 2 ori aceasi chestie "detectoare radar",chiar cred ca ii ajuta....
daca aveti sugestii pentru site, anuntati-ma.
il cunosc personal pe proprietar.
cat despre SEO Spam- va asigur ca nu o face intentionat.
ce sfaturi man?
pe prima pagina (magazin-online.ro) cum intri te intampina titlul:
"Detectoare, radar, detector radar, Camere foto, video, statii radio, Romania"
si apoi o bucata mare de text foarte greu de citit din cauza ca nu are nicio spatiere intre paragrafe.
Dar cam aceasi chestie e la toate paginile cu titluri mai lungi.
Nu apare pe nicaieri un nume de firma sau al site-ului in sine. Intru pe site.. dar trebuie sa verific adresa ca sa stiu unde am intrat?
user-friendly? 10% maxim.. nu exprima deloc incredere site-ul ala..
ahh cand am dat sa cumpar ceva.. la formular apare ceva de genu: "E-mail-ul dvs. va fi folosit de noi in scopuri publicitare doar cu acordul dvs".. Ohh really??
Si unde selectez daca vreau sa primesc spam de la ei.. ma suna si ma intreaba?
Jumatate din echipa SEOmoz
Jennifer Slegg - Jensense.com
Doar cateva care imi vin acum in minte.
Domenii, poate nu o face intentionat, dar are o oarecare vina si proprietarul. Il poti intreba pe cine a angajat sa faca optimizare pt site?Citat:
cat despre SEO Spam- va asigur ca nu o face intentionat.
Il salveaza:Citat:
Site-ul are pozitia 1 pe google la o simpla cautare pentru detector radar sau pozitia 2 la magazin online! Deci e optimizat sau nu?
A. faptul ca detectoare radar e primul keyword in titlu
B. vechimea site-ului (2004)
C. inbound links destule
D. nume keywordat (pt magazin online)
Cam atat iti trebuie la noi sa ajungi pe primele locuri, mai ales pe un keyword, sa fim seriosi, necompetitiv cum e "detectoare radar". Keyword spam-ului, in cazul asta, zic eu ca ii sunt atenuate efectele negative de catre A,B,C,D.
Atentie insa, e vorba de locul 1 la detector radar pe google.com, nu pe .ro (rezultatele difera). Ori majoritatea userilor care folosesc IE sau Mozilla au probabil search-ul standard pe .ro, nu pe com (eu de exemplu folosesc Opera si am setat standard pe .com, dar majoritatea e IE/FF).
e in footer, pe fiecare pagina.
multumesc pentru sugestii- intr-adevar parca ar fi bine sa apara si numele siteului.
siteul e bazat pe o aplicatie destul de neprietenoasa (pagini statice, generate pe baza unei baze de date in access!), iar de optimizare se ocupa chiar proprietarul
OK poate ar trebui sa il atentionezi ca pe termen lung, tehnicile folosite ii pot dauna. Mai rau, poate fi raportat pentru spam de catre competitie (de fapt de oricine). Desi, eu l-as incadra intr-o categorie "gri", de semi-spam.
ce produse are el acolo sunt destul de cautate ca nu prea se gasesc la orice magazin.. si ar fi pacat sa nu il schimbe.
sunt multe ecommerce-uri free pe net.. si nu sunt deloc greu de modificat si de folosit..
si in schimb nu e greu de facut de la 0 oricum :P