URL redirect considerat Spam de catre Google?!
Sincer eu chiar nu pricep algoritmul asta ciudat plin de bug-uri a lui Google. Inteleg ca e doar un motor de cautare, dar as vrea sa-i dau in cap daca ar fi un om.
Am vrut sa redirectez blogul meu de pe blogspot pe wordpres, am incercat asa cum arata blogger ca se poate, bineinteles no function, si ce m-am gandit eu... am citit pe net ca se poate si prin meta taguri, deoarece 301 redirect nu merge pt ca nu am htacces pe blogspot.
Apoi incercand sa evit violation of double content (pt ca urmam sa pun acelasi lucru si pe wordpress, am sters blogul de pe blogspot, astfel si tot continutul, apoi l-am recreat si am introdus doar un link catre adresa wordpress (pt cazul nefericit in care meta tagul introdus in Html nu ar functiona, citisem pe net ca uneori face figuri, si nu redirecteaza iar asa macar sa fie un link pe blog pt ca cititori sa ajunga totusi pe blogul meu actual)
Am introdus apoi tagul "meta refresh tag" in html, in 2-3 secunde a functionat, redirecta perfect pe adresa de wordpress.
Si surprize surprize... dupa 1-2 zile: "This blog has been locked and unpublished due to possible Blogger Terms of Service violations. You may not publish new posts until your blog is reviewed and unlocked.
This blog will be deleted within 20 days unless you request a review."
Am dat click pe "request a review"...
Le-am scris si msg personal catre customer support de la Google, care bineinteles ca .... habar nu am daca nu sunt cumva tot masinarii,... nici un raspuns.
Aveti habar de asa ceva? In cel mai rau caz trec cele 20 de zile , blogul se strege si il recreez, de data asta fara asa zis-ul spam. google ar trebui programat mai bine, parerea mea...
DECI ca Informatie pt toti : Un alt fel de Spamdexing considerat de Google este si Redirectionarea:
"Taking the user to another page without his or her intervention, e.g. using META refresh tags, Java, JavaScript or Server side redirects "