-
cand vezi un site care arata asa, iti cam dai seama ca e de spam
continut la vrajeala, o gramada de keywords, o tipa care da din popou in colt.... :))
Am cauta vre-un chestionar sa il completez, dar nu mi s-a indeplinit dorinta.... poate gasiti voi ;)
-
@netul.. daca aia e concurenta... probabil ca asta se doreste dar nu ma afecteaza.. pur si simplu l-am gasit printre rezultatele cautarii mele
@snype.. nici nu o sa gasesti :))
-
;) nu se dorea nici o secunda concurenta cu tine ;)
info ->Created On:24-Jun-2006 07:19:06 UTC
net -> Created: 2006-09-10
deci daca era concurenta poate era invers!
numai bine !
cat despre spamm , sincer nu credeam ca e spamm... dar na, daca voi zicieti ca e, inseamna ca asa este! Oricum am scos pana la urma scriptul respectiv, era doar ca sa fie ceva pe domenii, pana cand faceam ceva real, si am pus altceva... sper ca asta e ceva mai bun!
;) ti frica de concurenta ? ca'l vad a 2-a sau a 3-a oara pe acilea ;)) ...e bine ca'i faci reclama :D
cred ca www sondaje info este cel mai reclamat site pana acum de spamm ;) atat de mult va daunat domeniul asta ? cred ca'l vad a 4-a oara !
Pagina aia era doar de parcare... scria altceva in titlu in nici un caz sondaje ... deci nu se promova sondaje, cuvintele pe margine nu erau spam daca verificati linkurile inscrise in acea pagina gasesti absolut orice cuvant de acolo in ele ... in fine aia am scos'o demult ... am pus alta, aia a fost si mai periculoasa, am scos'o si pe aia dupa nici o luna ca mi'am dat pana la urma seama ca se face prea mult trafic pe server si nu stiam de ce... erau search-engine-urile care'mi sufocau hostingul mai ales yahoo care scana cu cate 2-3 threaduri si aveam scriptul pe 40 de domenii goale + MSN + google + AOL ... si am renuntat la ea din pacate era prost conceputa si nu a fost gandita ca spamm dar din pacate se pare ca a fost cel mai tampit scrpit care l'am facut ... si periculos pe deasupra prin traficul in-sutit sau in-miit generat!
ce sa faci, mai invata omul ... nimeni nu sa nascut sfant si nimeni nu moare inger, asta e clar!
-
byrev.. nu am zis ca-mi faci concurenta si nici eu nu-ti fac tie concurenta.. pur si simplu am dat peste acel site in cautarile mele.. problema era alta.. dupa cum zice si numele forumului unde am postat.. keyword spam.. si ma bucura faptul ca webmasterii se simt si renunta la acest lucru cand vad ca se discuta despre ei in forumuri.. asta e si scopul posturilor de aici.. sa convingem intr-un fel sau altul sa se renunte la spam.
:)
-
oricum am renuntat la scriptuile alea unu era luat de pe net si unul facut de mine... din ambele motive:
1) eram acuzat de spamm din cauza keywordurilor
2) aveam serverul full 100% nu mai facea fata, nici prin ssh nu ma mai puteam loga pe el!