http://www.bileteavion.ro/ (CTR + A) si in josul paginii
Unele asa zise mari companii folosesesc tehnici super murdare si josnice .
Versiune printabilă
http://www.bileteavion.ro/ (CTR + A) si in josul paginii
Unele asa zise mari companii folosesesc tehnici super murdare si josnice .
PE-NI-BIL!
Realizat de http://www.mwm.ro/index1.htm
Si mai si spun pe site-ul lor ... Castigator internetic 2004.
Idioti de asa-zisi designeri...
Au primit si mail, cu link catre acest post :)
Bravo, fumoasa intitiativa! :)
Este romania ce sa le ceri unora ......
Tragedia e ca mai castiga si premii cu asta .
tehnici murdare, de spam dar cand va lua google atitudine in privinta acestora, si nu e vorba numai de astia cu beletele lor sau am mai vazut unu pe aici..is o groaza.
are cum? nu cred deocamdata
Pai vad ca momentan nu prea ia masuri .... dar cred ca intr-un viitor apropiat sau indepartat vor fi luate masuri e pur si simplu concurenta neloiala si lipsa de etica si bun simt pt asa firma am o lipsa totala de respect si mai devreme sau mai tarziu vor avea de suferit .
crezi ca pe ei ii intereseaza de tine sau de respectul care nu il ai tu pt ei....treaba lor e sa vanda belete si o fac bine, etic sau nu..atat timp cat scot bani
nici eu nu sunt de acord sar ce poti sa le faci...doar reclama vorbind de ei
pai parca se poate face google report
un ban in motorul de cautare un cred ca o sa le pice bine
Da se poate dar nu stiu unde ..... ca le fac .
http://www.google.com/contact/spamreport.html
linkul e asta - dar problema e ca, google nu prea are timp sa verifice toate paginile reportate, deci sunt sanse slabe sa fie blocat...
heh. Eu am facut zeci de raportari. Degeaba. :)
Asta e ...
Eu nu sunt de acord nici cu spamul practicat de aceste siteuri insa nici nu sunt de acord cu "datu' in gat" ... este treaba lor ... si daca gugal sau altii nu se sinchisesc, este iar treaba lor ... Asta ar fi culmea, sa ne transformam noi in justitiarii netului... parerea mea... cred ca o listare in forum e de ajuns...
Si ma mai intreb ceva... oare cati din cei inregistrati pe acest forum nu au folosit sau folosesc aceasta tehnica... ?? au curaj sa se "autodenunte" ?
Eu recunosc ca am folosit ... punct
Eu nu am folosit si nici nu o sa folosesc .
Aha, ce sa ne bagam noi...
Daca vezi ca cineva greseste nu-l dam la politie - norocul lui ca nu l-a prins? Mai bine incercam si noi, poate scapam si noi.
Astfel de comportament si gandire nu e sanatoasa.
Aceasta sectiune s-a facut cu scopul de a scoate in evidenta site-urile care fac spam si pe cei care "optimizeaza" aceste site-uri.
Daca un proprietar de astfel de site ar sti la ce se expune... nu ar alege sa lucreze cu o firma care practica asemenea metode.
Majoritatea proprietarilor nu au habar ce inseamna web and stuff. Ei aleg sa lucreze cu cine vine primul pe canalul potrivit si cu un pret cit se poate de mic.Citat:
Originally posted by Razvan Pop
[b]Daca un proprietar de astfel de site ar sti la ce se expune... nu ar alege sa lucreze cu o firma care practica asemenea metode.
Ce am observat este ca lumea se inghesuie mai mult unde sunt preturi mai mari..si nu generalizez pt net, oriunde.Citat:
Originally posted by bond
[b]Ei aleg sa lucreze cu cine vine primul pe canalul potrivit si cu un pret cit se poate de mic.
Anul trecut pe plaja in mamaia s-au deschis mai multe discoteci, unde se ducea lumea? la aia mai scumpi...de ce, era acelas confort si servire... se pare ca au mai multa siguranta unde platesc mai mult...
Stupid Romanians ..... atata zik
Firmele mari prefera sa lucreze cu alte firme mari, scumpe cunoscute, cu trecut verificabil. Este normal.
Insa firmele mici deasemenea este logic sa caute ceva ieftin si sa spere ca va iesi bun.
Iti dau perfecta dreptate ... Am curaj sa fac si pariu pe chestia asta ... Daca mergem in europa si luam tricouri de 50 mi bucata si le vindem la buticu din colt cu 100 mii nu le ia nici draq ... ca sunt proaste la 100 ... Daca luam aceleasi tricouri si le vindem in mall la 2 milioane juma' se vand din prima zi..Citat:
Originally posted by Emgos
[b]
Ce am observat este ca lumea se inghesuie mai mult unde sunt preturi mai mari..si nu generalizez pt net, oriunde.
Anul trecut pe plaja in mamaia s-au deschis mai multe discoteci, unde se ducea lumea? la aia mai scumpi...de ce, era acelas confort si servire... se pare ca au mai multa siguranta unde platesc mai mult...
Nu stiu de ce are loc fenomenu' ... poate explica cineva mai... dar asa se intampla.
Probabil pentru ca unii cred ca in mall firmele sint serioase si au incredere. Uneori nu e asa. Or sa isi dea seama ce si cum..in timp si pe pielea lor.
Miscarea de/in turma e evidenta.
Pai ideea e ca la piata din colt sunt un anumit tip de clienti, iar la mall-ul din centru, alt tip de clienti, sau cel putin sunt unii clienti care nu se vor opri la piata din colt, si care au de obicei un alt buget decat cei care se opresc la piata din colt.
faza e ca nu conteaza numai pretu, conteaza mult si social abilities: daca la un concurs o sa se prezinte unu care stie si tace si unu care nu stie nimic, da e bun de gura, care ziceti ca ia postul?